- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.941
İnsan adet doneminde özlüyor demi.Bizim burda okunuyor Rabbim herkesin namazını kabul etsin hayırlısı ile banada başlamayı nasip etsin inşallahbende bu dönemimde zikirmatik elimde bol bol tesbih esma çekiyorum
Her namazimda dualarimdasiniz canımAmin inşallah canım heyecan dorukda valla banada namazlarınız da dua edin canlar hayırlısını nasip etsin Rabbim
KEsinlikle öyle canım bende ilk namaza başladığımda sevinirdim tövbe yarabbim şimdi kilamadigim zaman huzursuz oluyorum yarın dışarıda olacağım bütün gün şimdiden kafamda nasıl kılarım nasıl yapmalıyım kurmaya başladım bileİnsan adet doneminde özlüyor demi.
Sadece namazı degıl, dua okumayı fılan.
Onceleri adet döneminde namazı hıc aramazdım
Ama sonradan boşluğu cok bellı olmaya basladı.
Dua okumadığım zaman, namaza durmadığım zaman bır huzursuzluk oluyor ki.
Allah şaşırtmasın, yolundan ayırmasın cok sukur namaz kılmayı, dua etmeyi bunların onemini kavramayı nasıp edıyor bızlere.
Ya mahrum kalsaydık..
Allah kabul etsin canım ne güzel ikiside nasip olmuşÇok şükür bu gece hem Teheccüde hem Sabah namazına kalkabildim
Zorlamaya çalışıyorum canım, inşallah bir düzene koymaya çalışıyorum namazlarımıAllah kabul etsin canım ne güzel ikiside nasip olmuşbir hafta zorla kendini kalkmaya ... sonra kendiliğinden uyanıyorsun. dün gece çok hastaydım kalkamam ilaç aldım uyku yapıyor diyordum ezandan ön dakiki once kalktim alarmsiz
Buraya düzenli bir şekilde yaz canım gün sonu kildigin namazlarını günlük gibi tut okuyunca çok motive ediyor ben burası sayesinde nisandan bu yana düzenli kılıyorumZorlamaya çalışıyorum canım, inşallah bir düzene koymaya çalışıyorum namazlarımı
Sağol canım Allah razı olsunHer namazimda dualarimdasiniz canımRabb'im isteyen bekleyen her kuluna sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...
Rabbi yessir vela tuassir rabbi tammim bil hayr
Alaçamlıyım bendeAtakum da yaşıyorumsiz neresindensiniz
Kalkıyorum şimdi . Allah kabul etsin kızlar öpüyorumNAMAZSIZ bıraktığımiz her "EZAN" için Affet bizi ALLAH'IM
Eki Görüntüle 2911101
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex
Nefes0858
Karpuzlu araba
Cok guzel bir ortam olmuş burasiNAMAZSIZ bıraktığımiz her "EZAN" için Affet bizi ALLAH'IM
Eki Görüntüle 2911101
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex
Nefes0858
Karpuzlu araba
nick değiştirilmiş sin kuzum haber etseydin keşke ozurdilerim farketmezdimUla kahve beni niye etiketlemiyon
Alıntı canım sizide bekleriz daha güzel olur inşaallahCok guzel bir ortam olmuş burasi
,alıntımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?