- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #3.921
Cümlemizden razı olsun inşaallah cnmAmin amin amin amin cok amin
Allah razi olsun canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemizden razı olsun inşaallah cnmAmin amin amin amin cok amin
Allah razi olsun canim.
Çok şükür bugunumuzeNamaz vakti Canlar
Eki Görüntüle 2910576
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex
Nefes0858
Karpuzlu araba
Şükür kirazimmmm napiyon görüşemedik bugünÇok şükür bugunumuze
Iyiyim kuzum çok şükür, iş güç, sen nasılsın canımcim napiyonŞükür kirazimmmm napiyon görüşemedik bugün
İyi şükür teyzesi oynuyor temizlik yapiyom bendeIyiyim kuzum çok şükür, iş güç, sen nasılsın canımcim napiyon
Öperim sizi benİyi şükür teyzesi oynuyor temizlik yapiyom bende
Bizde seniÖperim sizi ben
Aynen canım benim kız uyusun başlayacağım bende.. yasın okumaya niyet etmiştim bugün olmadı okuyamadım onu okuyayım bugün sonra başlarım vakıa dan olmaz mıKahve __Kokusu
@Zeynebim2020
Kizlar kurana basladim
Yasin fetih vakia tebareke ne okursaniz
Bence vakiayla baslayalim evde huzur bereket artar 1 sayfada olsa okuyalim onemli olan devam ettirmek
Ayy tabi olur ne isterseniz amacimiz tek duzenli okumak olsun yeterAynen canım benim kız uyusun başlayacağım bende.. yasın okumaya niyet etmiştim bugün olmadı okuyamadım onu okuyayım bugün sonra başlarım vakıa dan olmaz mı
Hepinizin versin inşaallah kuzum Rabb'im bu aşkla hep beraber ibadetlerimizi yapmayi nasip etsin inşaallah, bende sizler sayesinde kılıyorum hepimiz birbirimize birer vesileyizAyy tabi olur ne isterseniz amacimiz tek duzenli okumak olsun yeter
Allah ne muradin varsa versin sayende kaza be kurana devam ediyorum
Insallah kacirdigimiz cok sey var ne kadar tutunsak o kadar iyiHepinizin versin inşaallah kuzum Rabb'im bu aşkla hep beraber ibadetlerimizi yapmayi nasip etsin inşaallah, bende sizler sayesinde kılıyorum hepimiz birbirimize birer vesileyiz
Allah kabul etsin canım hayırlı haberlerini almayidaBizim burda okunuyor Rabbim herkesin namazını kabul etsin hayırlısı ile banada başlamayı nasip etsin inşallah bende bu dönemimde zikirmatik elimde bol bol tesbih esma çekiyorum
Burada da okunuyor kuzuBizim burda da şimdi okundu canım
Amin inşallah canım heyecan dorukda valla banada namazlarınız da dua edin canlar hayırlısını nasip etsin RabbimAllah kabul etsin canım hayırlı haberlerini almayida
Burada da okunuyor kuzu