• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Allah'ım.kabul etsin inşallah. Sabah namazıyla yasin okumak daha iyidir.mulk süresini yatsı namazı arkasına bırakırsanız kabir azabını önler diye biliyorum haddim olmadan özür dileyerek söylüyorum
Doğru söylüyorsun canım...zaman çok kısıtlıydı benim için olan ... hiç okumamaktansa mülk süresini okudum ..🤗

Screenshot_20210906-125448~2.jpeg

Screenshot_20210906-051013~2.jpeg

Namaz Vakti Canlar 📢 🕋 🛐 📿

Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
coconatt coconatt
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE PiXiEE
Masallardiyarii Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek mavikelebek
H halleyy
Simurgp Simurgp
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex Kurabiyex
Nefes0858 Nefes0858
Karpuzlu araba Karpuzlu araba
D u t D u t

Eklentiler

• Screenshot_20210906-125448~2.jpeg
    Screenshot_20210906-125448~2.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210906-051013~2.jpeg
    Screenshot_20210906-051013~2.jpeg
    184,7 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah 😊
İnşallah ben de bi ara kılıyodum hep ezan saatini beklerdim okunsada görevimi yerine getirsem diye bakardım güzel heyacanlı heycanlı ezanı beklerdim ben de tekrar başlamak istiyorum gerçekten bu dünyada oyalandığımızı gün geçtikçe daha iyi anlıyorum güzel mesajı yayınlamanızda bizlere vesile oluyor

İnşallah ben de bi ara kılıyodum hep ezan saatini beklerdim okunsada görevimi yerine getirsem diye bakardım güzel heyacanlı heycanlı ezanı beklerdim ben de tekrar başlamak istiyorum gerçekten bu dünyada oyalandığımızı gün geçtikçe daha iyi anlıyorum güzel mesajı yayınlamanızda bizlere vesile oluyor
Tekrar başlamalısın o zaman canım burası senin için vesile olur inşaallah, benim gibi.. ben bu paylaşımı yaptığımdan beri 5 vakit kılıyorum şükür güzel arkadaşlar var burada sende katıl aramıza 😍

Back