- 16 Aralık 2019
- 20.522
- 1
- 82.183
- 598
- 32
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.981
Ama gğndüz uykusu ve akşam uykusunda bi problem yok bu saatte uyanıyor kriz gibiBilemedim ki kuzu niye ağlar bir çocuk bir yeri agrimiyorsa acaba senin kokunami alıştı yatınca senimi arıyor
Kesinliklr yatmıyo kendi yatağındaBeşiği yokmu kuzu onda salla ayakmi dayanır
Allah Allah sadece bu saatte yapıyor çok ilginç huy edindi o zaman kuzu aklıma başka birşey gelmiyorKesinliklr yatmıyo kendi yatağında
Hayırlı geceler kuzum hoşgeldinhayirli geceler kuran ve namaz arkadaslarim
Bende bilmiyom kuzu deliricem artıkAllah Allah sadece bu saatte yapıyor çok ilginç huy edindi o zaman kuzu aklıma başka birşey gelmiyor
Ver babasına gezdirsin azcuk araba varsa bir ara benim kızda yaptı onu bir iki gün arabayla uyutup eve getirdik canımBende bilmiyom kuzu deliricem artık
Araba yok malesef . Babasında da durmuyoVer babasına gezdirsin azcuk araba varsa bir ara benim kızda yaptı onu bir iki gün arabayla uyutup eve getirdik canım
Ahhh kuzum yaaa seni okadar iyi anlıyorum ki çaresizlik ne olduğunu bilememe Allah yardımcın olsun canımAraba yok malesef . Babasında da durmuyo
Allah razı olsun kuzumAhhh kuzum yaaa seni okadar iyi anlıyorum ki çaresizlik ne olduğunu bilememe Allah yardımcın olsun canım
Canim Gecen bir yerde okumustum nisa veya yunus suresi ac yanina koy uyumasi icin yardimci olabilirAllah razı olsun kuzum
Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka denicemCanim Gecen bir yerde okumustum nisa veya yunus suresi ac yanina koy uyumasi icin yardimci olabilir
Allah'ım sen bizi dinini bilen peygamberini seven Rabb'ine kulluk eden evlatlar yetiştirmeyi nasip eyle
Allah'ım.kabul etsin inşallah. Sabah namazıyla yasin okumak daha iyidir.mulk süresini yatsı namazı arkasına bırakırsanız kabir azabını önler diye biliyorum haddim olmadan özür dileyerek söylüyorumSabah namazı
6 rekât kaza namazı
Mülk suresi okundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?