- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.301
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Rabbim kabul etsinAmazing family
Niloyatospikk
Z Zerre
MssPARE
i p e k
Minnosprenses
memurhanim
Cookiie
Magnifiaque
Sana mesaj atmaya çalışıyorum ama kapalı kuzum sen bana atsan
Ben çay suyu koydum şimdi çaydan sonra yer kalırsa kahveye gecicemKahve icen olursa haber edin.
Namazdan sonra buluşuruk.
Ben de gayfemi yapar gelirim inş.
Nasılsın emmacım
Bugün bağ bahçeyle uğraştım pis gibi hissediyorum kendimi eve gidince duş alıp tertemiz kılcam inşallah namazıYatsı namazı zamanı geliyor kızlarrr
Kahve __Kokusu
Cemoos
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
@hanimpazari
@Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
@buralardutluuugdu
@Amazing family
@Bidar Sultan
Hamd olsun iyiyim canım, sen nasılsın?Nasılsın emmacım
Bende iyiyim çok şükürHamd olsun iyiyim canım, sen nasılsın?
Neden canım hayırlıbugün akşamı kılamadım
Neden canım hayırlı
Konu disi belki ama gecen sene seninle enbiya suresi okumustuk tedavin vardi simdi gununun az kaldigini gorunce huzun basti cok guzel bir duygu insallah sag salim kucagina alirsin rabbim yardimcin olsun zaman su misaliÜzerimde öyle ağırlık var ki oturduğum yerden namaz kılıyorum epeydir ama son 2 gündür Allah Affetsin bir türlü kılamıyorum
kizim huysuzluk cikardi oyaladik ettik derken gecmis vakit
Bile isteye terk etmedin canım Allah affeder inşaallah çocukla bazen zor oluyorkizim huysuzluk cikardi oyaladik ettik derken gecmis vakit
Hamilesin canım hemde çalışıyordun bildiğim kadarıyla son haftalar yorgun olman çok doğal yavaş yavaş yinede kılmaya çalış gücün yettiğinceÜzerimde öyle ağırlık var ki oturduğum yerden namaz kılıyorum epeydir ama son 2 gündür Allah Affetsin bir türlü kılamıyorum
Ben uyuyan taraftaydımEki Görüntüle 2834450
sahuru bekliyen kaç kişiyiz kızlar haydi sohbete
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora @hifaa@minnosmelis@memurhanim NilMeSeKer @Hanimpazari@Drderdimderin Keira- clara @buralardutluuudu Amazing family @Bidar Sultan i p e k
Seninde canımBizde namaz vakti geldi. Sizin namazını da Allah kabul etsin
Bu gece uyanık yoktu tek bendim sanırımBen uyuyan taraftaydım
Hayırlı sahurlar herkese , herkesler kalktımıı