• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Screenshot_20210829-002838~2.jpeg
Screenshot_20210829-002849~2.jpeg

Haydi namaza kurtuluşa 📢🕋🛐📿
Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
D u t D u t
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11 bb
i p e k i p e k ve
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE PiXiEE
Masallardiyarii Masallardiyarii
Cookiie Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii

Bizim burda vakit girmedi , vaktin girmesini bekliyorum.

Dun yollarda idik aksami kilmak icin yol kenarina arabayi cektik, tesiste abdestimizi aldik, hasiri da serdik agacin altina namazimiz kildim elhamdülillah.

Bu arada yurt disinda yasiyoruz bakan eden oldu ama ne yapalim Rabbimim emri dedik.

Dun yollarda idik aksami kilmak icin yol kenarina arabayi cektik, tesiste abdestimizi aldik, hasiri da serdik agacin altina namazimiz kildim elhamdülillah.

Bu arada yurt disinda yasiyoruz bakan eden oldu ama ne yapalim Rabbimim emri dedik.
Seferi kildiniz dimi ? 90 km yi aşan yolculuklarda Rabbimin ikramı size uygulamak lazim

Bu da bana iyi bi msj olsun 👌🏻
Bazen geciktirip cılkını çıkarıyoruz biz namazın. Allahim affet tekrarlatma, diye dua ediyorum.
Allahim affet, düzgün kıldır, erteletme. 🤲🏻
Bir anksiyete li olarak bunu yapmaman lazım kuzu ben hocadan önce duruyom namaza 😊hiç ortası yok bu hastalığın ya zirve ya diptesin 😅

Ne güzel Allah kabul etsin belkide bir merakliya vesile oldunuz sizden sonra bunu düşünüp araştırıp belkide Müslüman olucak ve siz bundan büyük bir sevap kazanicaksiniz 😍 çokmu iyimserim 🤔 olurmu bence neden olmasın Rabb'im ol dedikten sonra 😊

Eyy Nefsim nedir seni zorlayan ? Kainatın efendisi Nebi en sevgili gibi ,başına iskembebi attılar .yurdundan mi kovdular. boynuna ilmik atıp boğmaya mi kalktılar . Karnına taş bağlayıp açmı gezdin?
Bir sorsana kendine şeytan 😈 Allah'a Secde etmiyor, sende " etmiyorsun farkınız nerede ?
Her gün seni 5 dafa huzuruna çağırıyor ama gitmiyorsun..hani seviyordun ?
E-MİN-Mİ-SİN...?

Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
D u t D u t
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11 bb
i p e k i p e k ve
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee