- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Elimden geldiğince gayret ediyordum da salıyordum Allahım affetsin inşallah bu topikle birbirimizi teşvik ederiz3 vakitte bişeymi ben sıfır vakittim hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimden geldiğince gayret ediyordum da salıyordum Allahım affetsin inşallah bu topikle birbirimizi teşvik ederiz3 vakitte bişeymi ben sıfır vakittim hep
Neden etiketim çıkmadı? Bilen var mı?Ne güzel dua etmişin ağzına yüreğine sağlık kahve bacı @Kahve__Kokusu
Ben okudum komşumKizlar beni unutmamışsiniz hepiniz sağolun.cenazemiz vardı iki gün bakamadım.
İnşallah bende devam edeceğim
Kizlar sizden bir ricam var namazlarından sonra dün vefat eden eniştem için birer Fatiha okursanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim komşum Allah razı olsunBen okudum komşum
İnşaallah kuzum. katılımlarla güzel bir topik olucak benim kızda öyle tlfon kavgası yapıyoruzResminden bildim ben seni canım anca yetişiyorum kendi verimli topiğe tlfnu elime fazla alınca kızım vuruyor tlfna biraz zor oluyor yazmak bazen elimden geldiğince yazıyorum topik çok iyi olmuş Allah razı olsun inşallah Ramazandan sonra da böyle daim olur 5 vakit devam ederiz
Aktif olmaya çalış cnm vakit namazlarimizi kıldık diye yazarsak canlı tutariz topigi vesile olucaz inşallah birbirinizeBende yeni başladım 10 gün falan oluyo. İnşallah bundan sonra burdan birbirimizi teşfik edelim
Saol kuzum senindeNe güzel dua etmişin ağzına yüreğine sağlık kahve bacı @Kahve__Kokusu
Kıyamet gününde) kulun ilk önce hesaba çekileceği şey, namazdır... yoklama yapalım mı kizlar ilkindi namazımızı eda ettikmi. ?Amazing family
@buralardutluuugdu
i p e k
clara
@Musekkin
@Drderdimderin
@hanimpazari
@NilMeSeKer
@memurhanim
@Minnosmeliss
@Hifaa
@Aktif Lora
Niloyatospikk
@28mn
@Zerre
MssPARE
@Nalin73
@Sumeyye07 Magnifiaque Cookiie . Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)
Başınız saolun cnm okudumBen okudum komşum
Daha ikindi okunmadi ama ogle TamamKıyamet gününde) kulun ilk önce hesaba çekileceği şey, namazdır... yoklama yapalım mı kizlar ilkindi namazımızı eda ettikmi. ?
Evet canim yurtdisi bizde sahur sabah bese kadarNasıl oluyor o 3.5 saat nere orası yurt dışımi canım
Kizlar beni unutmamışsiniz hepiniz sağolun.cenazemiz vardı iki gün bakamadım.
Kizlar sizden bir ricam var namazlarından sonra dün vefat eden eniştem için birer Fatiha okursanız çok sevinirim
Benim değil akraba canım arkadaşınBaşınız saolun cnm okudum
Kıldım cok şükür:)Kıyamet gününde) kulun ilk önce hesaba çekileceği şey, namazdır... yoklama yapalım mı kizlar ilkindi namazımızı eda ettikmi. ?
Yanlış etiketlemisim kuzumBenim değil akraba canım arkadaşın
Sıkıntı değil kahvecim olsunYanlış etiketlemisim kuzum
Bende sürekli başladım 2 gün kılıp bıraktım 1 gün kılıp bıraktım hep böyle savaşıyorum kendimle. Burda bırakmayalım birbirimizi daimi olsun evettBende yeni başladım 10 gün falan oluyo. İnşallah bundan sonra burdan birbirimizi teşfik edelim
İnşallahh evet aklına gelen müsait olan vakit geldikce birbiriimizi dürtelimnElimden geldiğince gayret ediyordum da salıyordum Allahım affetsin inşallah bu topikle birbirimizi teşvik ederiz
Allah rahmet eylesin, okudum mekanı cenney olsunn inşallahKizlar beni unutmamışsiniz hepiniz sağolun.cenazemiz vardı iki gün bakamadım.
Çok şükürKıyamet gününde) kulun ilk önce hesaba çekileceği şey, namazdır... yoklama yapalım mı kizlar ilkindi namazımızı eda ettikmi. ?
Sen yaparsın kuzumBende sürekli başladım 2 gün kılıp bıraktım 1 gün kılıp bıraktım hep böyle savaşıyorum kendimle. Burda bırakmayalım birbirimizi daimi olsun evett
İnşallahh evet aklına gelen müsait olan vakit geldikce birbiriimizi dürtelimn
Allah rahmet eylesin, okudum mekanı cenney olsunn inşallah
Çok şükür
İnşallah canımm artık gercekten çok istiyorumSen yaparsın kuzum
Şükür namazlarımı eda ettim.Günün bilgisi;
Namaz kılmak; ibadetlerin en üstünüdür. İslamın ikinci şartıdır.
Kahve __Kokusu
Cemoos
Magnifiaque
@Sumeyye07
@Nalin73
MssPARE
@28mn
@Ayca_06
Niloyatospikk
@Zerre
@Aktif Lora
@Hifaa