Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kizlar beni unutmamışsiniz hepiniz sağolun.cenazemiz vardı iki gün bakamadım.
İnşallah bende devam edeceğim ❤️
Kizlar sizden bir ricam var namazlarından sonra dün vefat eden eniştem için birer Fatiha okursanız çok sevinirim🙏🤲

Kizlar sizden bir ricam var namazlarından sonra dün vefat eden eniştem için birer Fatiha okursanız çok sevinirim🙏🤲
Ben okudum komşum

Resminden bildim ben seni canım anca yetişiyorum kendi verimli topiğe tlfnu elime fazla alınca kızım vuruyor tlfna biraz zor oluyor yazmak bazen elimden geldiğince yazıyorum topik çok iyi olmuş Allah razı olsun 🤲🏻inşallah Ramazandan sonra da böyle daim olur 5 vakit devam ederiz 😔
İnşaallah kuzum. katılımlarla güzel bir topik olucak benim kızda öyle tlfon kavgası yapıyoruz 😁
Bende yeni başladım 10 gün falan oluyo. İnşallah bundan sonra burdan birbirimizi teşfik edelim
Aktif olmaya çalış cnm vakit namazlarimizi kıldık diye yazarsak canlı tutariz topigi vesile olucaz inşallah birbirinize 💓
Ne güzel dua etmişin ağzına yüreğine sağlık kahve bacı @Kahve__Kokusu
Saol kuzum seninde 😘😘

Amazing family Amazing family

@buralardutluuugdu

i p e k i p e k

clara clara

@Musekkin

@Drderdimderin

@hanimpazari

@NilMeSeKer

@memurhanim

@Minnosmeliss

@Hifaa

@Aktif Lora

Niloyatospikk Niloyatospikk

@28mn

@Zerre

MssPARE MssPARE

@Nalin73

@Sumeyye07 Magnifiaque Magnifiaque Cookiie Cookiie . Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)
Kıyamet gününde) kulun ilk önce hesaba çekileceği şey, namazdır... yoklama yapalım mı kizlar ilkindi namazımızı eda ettikmi. ?📿🛐 😊😊

Bende yeni başladım 10 gün falan oluyo. İnşallah bundan sonra burdan birbirimizi teşfik edelim
Bende sürekli başladım 2 gün kılıp bıraktım 1 gün kılıp bıraktım hep böyle savaşıyorum kendimle. Burda bırakmayalım birbirimizi daimi olsun evett🤗🤗
Elimden geldiğince gayret ediyordum da salıyordum Allahım affetsin inşallah bu topikle birbirimizi teşvik ederiz 🥰
İnşallahh evet aklına gelen müsait olan vakit geldikce birbiriimizi dürtelimn🥰🥰
Allah rahmet eylesin, okudum mekanı cenney olsunn inşallah🤲🏼🤲🏼
Kıyamet gününde) kulun ilk önce hesaba çekileceği şey, namazdır... yoklama yapalım mı kizlar ilkindi namazımızı eda ettikmi. ?📿🛐 😊😊
Çok şükür ✅

Bende sürekli başladım 2 gün kılıp bıraktım 1 gün kılıp bıraktım hep böyle savaşıyorum kendimle. Burda bırakmayalım birbirimizi daimi olsun evett🤗🤗

İnşallahh evet aklına gelen müsait olan vakit geldikce birbiriimizi dürtelimn🥰🥰

Allah rahmet eylesin, okudum mekanı cenney olsunn inşallah🤲🏼🤲🏼

Çok şükür ✅
Sen yaparsın kuzum 😘😘

Cookiie Cookiie

Magnifiaque Magnifiaque

@Sumeyye07

@Nalin73

MssPARE MssPARE

@28mn

Niloyatospikk Niloyatospikk

@Zerre