- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.061
Şimdi benim kahverengiydi lekelenmem sarıya döndü ama ona gusül gerekmezdir dimi. Ben yine aldımda öyle kanama yerine geçmez dimi geldikce sarı sarıBende savaşmaya başladım kuzu gel beraber ayakta tutalım birbirimizi kılalım namazlarımızı
Yok canım özür olur o merek etme kıl sen namazlarıni yavaş yavaş dikkat etŞimdi benim kahverengiydi lekelenmem sarıya döndü ama ona gusül gerekmezdir dimi. Ben yine aldımda öyle kanama yerine geçmez dimi geldikce sarı sarı
Tamam canım inşallah başlıyorum tekrar bendeYok canım özür olur o merek etme kıl sen namazlarıni yavaş yavaş dikkat et
Beni de etiketle kuzu namaz kılmaya davet için ❤Yok canım özür olur o merek etme kıl sen namazlarıni yavaş yavaş dikkat et
Ben seni gönlümden etiket yaptim kuzu buraya olmamış.yazdim sanıyorumBeni de etiketle kuzu namaz kılmaya davet için ❤
Kıldın mı bakımTamam canım inşallah başlıyorum tekrar bende
Şimdi kılıcamKıldın mı bakım
Amin canım cümlemizin inşaallah sen kilabiliyormusunAllah kabul etsin kızlar, ne kadar özel ve güzelsiniz rabbim namazlarını ve dualarımızı kabul edip daim kılsın inşallah
Allah kabul etsin canım kılıyorum 3 aydır devam ediyorum inşallah fakat sabah namazına uyanamıyorumAmin canım cümlemizin inşaallah sen kilabiliyormusun
Ona bende uyanamiyorum canım ne yaptıysam olmadı ilk başladığımda çok hevesliydim kiliyirdum diğerlerini kılıyorum şükür ama sabah namazı kaçıyorAllah kabul etsin canım kılıyorum 3 aydır devam ediyorum inşallah fakat sabah namazına uyanamıyorum
Allahım inşallah tek vakit atlamadan kılmayı hepimize nasip etsinOna bende uyanamiyorum canım ne yaptıysam olmadı ilk başladığımda çok hevesliydim kiliyirdum diğerlerini kılıyorum şükür ama sabah namazı kaçıyor
Amin canım cümlemize nasip etsinAllahım inşallah tek vakit atlamadan kılmayı hepimize nasip etsin
Amin canım cümlemize nasip etsin
Burada biz hamilelik isteyenlerede çok dualar okuduk canımDualarınıza talibim gebelik istiyorum bir kimyasal gebelik geçirdim
Ayyy çok çok teşekkür ederimBurada biz hamilelik isteyenlerede çok dualar okuduk canımeskiden aklıma gelmezdi ama şimdi her namazım da dua ediyorum hastalara şifa dertlire deva evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım diye Rabb'im en kısa zamanda seninde kucağını doldursun canım
ne zamandır istiyorsun kaç yıllık evlisinAyyy çok çok teşekkür ederimAllah razı olsun isteyen herkesin inşallah
Ben seni gönlümden etiket yaptim kuzu buraya olmamış.yazdim sanıyorumtabiki bu topikde etiket olduğu sürece varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?