- 25 Ağustos 2019
- 61.153
- 114.304
- 698
- 30
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.081
Ne güzell bir dua dimi kahvemm
Kılındı canım
Evet canımNe güzell bir dua dimi kahvemm
Bunu biliyordumm biran önce namaza başlarım inşaallahh❤
Ne güzel bir tevekkülKızlar merhaba bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ailecek yıkıldık bir hafta öncesi ne güzel bir mutluluk yaşıyorduk neyse vardır bunda da bir hayır bunada şükür dualarınız da banada yer verirmisiniz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagini boş bırakmasın
Düşünme öyle belki de sağlıklı değildir öyle düşün allah sana sağlıksız çocuk vermek istemedii allahımm sanada güç versiinKızlar merhaba bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ailecek yıkıldık bir hafta öncesi ne güzel bir mutluluk yaşıyorduk neyse vardır bunda da bir hayır bunada şükür dualarınız da banada yer verirmisiniz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagini boş bırakmasın
Benim güzell kahvemmEvet canıminşallah bir an önce başlarsın birlikte kılarız
Hadi verelim o zaman güzel kalblimBenim güzell kahvemm
Kılarız tabiikii rabbime selam vermek kim istemezz❤
Yaa inşaallahhhHadi verelim o zaman güzel kalblimbizleri sevindiyorsun tatlı dilinle.
Rabb'ini de sevindir huzuruna geldim de
Amin inşallah rabbim hayırlısı nasip etsinNe güzel bir tevekkülRabb'im isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar Nasip Etsin inşaallah
Yok aksine bunada şükür dedim rabbim ne acılar yasatiyor düşük olsa daha çok üzülürdum vardır bı sebebi bunuda yaşamak gerekiyormuşDüşünme öyle belki de sağlıklı değildir öyle düşün allah sana sağlıksız çocuk vermek istemedii allahımm sanada güç versiin
TabiikiiiYok aksine bunada şükür dedim rabbim ne acılar yasatiyor düşük olsa daha çok üzülürdum vardır bı sebebi bunuda yaşamak gerekiyormuş
Tabiki canım etiket yapıcam elimden geldiğince inşallah vesile olur burasıMerhaba kizlar. Bu sitede bir çok dua grubunda bulundum çocuğumun olmaai için çok şükür dualarım kabul oldu şimdi kısmet olursa namaza başlamak istiyorum bu konuyu buldum aranıza katilirsam çok memnun olurum
Eki Görüntüle 2889408
Minnosprenses
D u t
coconatt
i p e k
clara
Cookiie
ASSOSyal
Jou
MssPARE
Catlak-kurabiye
PiXiEE
Masallardiyarii
K kizkizakiz
Cumanız mübarek olsun kızlar
Namaz Vakti
Seninde mübarek olsun kuzumEki Görüntüle 2889408
Minnosprenses
D u t
coconatt
i p e k
clara
Cookiie
ASSOSyal
Jou
MssPARE
Catlak-kurabiye
PiXiEE
Masallardiyarii
K kizkizakiz
Cumanız mübarek olsun kızlar
Namaz Vakti
Bir mukabele canimmmm
Allah'ı m ölmeden görmeyi nasip eder inşaallahHayırlı cumalar .
Bir gün elleriniz Kabe de açılsın.
Dualarınız nur olsun etrafa saçılsın
Eki Görüntüle 2889417
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?