• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Nasıl geçti yavrunun sınavı canım inşallah iyidir Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲
Canım sagolasin aman hepimizin çocukları için çok iyi sonuçlar olsun inşallah.
İngilizce kötü bizim.sayisal da yarı yarıya güzel geçmiş
Bakalım artık hayırlısı.
Yeğeninin nasıl geçmiş sınavı.
Dün yazdım ama sen diye başka arkadaşa yazmışım.

Canım sagolasin aman hepimizin çocukları için çok iyi sonuçlar olsun inşallah.
İngilizce kötü bizim.sayisal da yarı yarıya güzel geçmiş
Bakalım artık hayırlısı.
Yeğeninin nasıl geçmiş sınavı.
Dün yazdım ama sen diye başka arkadaşa yazmışım.
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım yeğenimin çok şükür iyi geçmiş matematik biraz zorlamış genelde herkes matematik zor diyor haklarında hayırlısı hepsinin Rabbim hepsini güldürsün inşallah canım 🌹

Tarikatım filan yok yanlış anlaşılmasın, sadece güzel bir bilgiye ulaştığım için paylaşıyorum ❤️
" Namazda huşû icin 4 şey:
1.helâl lokma yemek, yerken nimetteki yaratılışı harikalığı anlamak, Allah'a şükretmek.
2.abdesti düzgün, huzurla yavaş yavaş almak, abdest sırasında gaflette olmamak. 3.ilk tekbiri alırken Allah'ın huzurunda oldugunun farkinda olmak.
4.namaz dışında da Hakk'ı asla unutmamak. Nakşibendi Hazretleri "

Tarikatım filan yok yanlış anlaşılmasın, sadece güzel bir bilgiye ulaştığım için paylaşıyorum ❤️
1.helâl lokma yemek, yerken nimetteki yaratılışı harikalığı anlamak, Allah'a şükretmek.
2.abdesti düzgün, huzurla yavaş yavaş almak, abdest sırasında gaflette olmamak. 3.ilk tekbiri alırken Allah'ın huzurunda oldugunun farkinda olmak.
🌹
Bu da videosu can kızlar

🌹

Çok güzel bilgiler, hayata geçirmek bir o kadar zor 😔 az önce Allah kabul etsin öğle namazını kıldım. aklımdan elli tane şey geçiyor delinin namazı misali. gözümün önüne kabeyi getirmeye çalışıyorum, Allah'ın huzurunda olduğumu hep hatırlamaya çalışıyorum ama bir an geliyor kendimi başka şey düşünürken buluyorum. çocuk bir taraftan aklimdakiler bir taraftan huşu içinde kilamiyorum ne yazikki namazlarımi 😔

Çok güzel bilgiler, hayata geçirmek bir o kadar zor 😔 az önce Allah kabul etsin öğle namazını kıldım. aklımdan elli tane şey geçiyor delinin namazı misali. gözümün önüne kabeyi getirmeye çalışıyorum, Allah'ın huzurunda olduğumu hep hatırlamaya çalışıyorum ama bir an geliyor kendimi başka şey düşünürken buluyorum. çocuk bir taraftan aklimdakiler bir taraftan huşu içinde kilamiyorum ne yazikki namazlarımi 😔
Olur olur illa ki olur, istemeye devam.
Çocuk büyüyünce rahatlarsın.

Cocuk varken kıldığına şükretmek lazim, benim de öyle gecti hep, pek aglar durmazdı zuzu, cogu namazim uyurken denk gelirdi şükür. Kalbinde istek olana Allah yardim eder derler. Kalbimiz uyanik olmali, kalmali 🤲🏻

Cocuk varken kıldığına şükretmek lazim, benim de öyle gecti hep, pek aglar durmazdı zuzu, cogu namazim uyurken denk gelirdi şükür. Kalbinde istek olana Allah yardim eder derler. Kalbimiz uyanik olmali, kalmali 🤲🏻
Uyutmaya çalışıyorum ama bazen uyumuyor gündüz uykuları azaldı artık geceleri güzel uyuduğu için. sabahta geç kalkıyor öğle ve ilkindi sıkıntı oluyor bazen şükür bunada Allah kılmayı nasip etsin her daim sen çalışıyorsun ekstra zor oluyordur senin için .

Uyutmaya çalışıyorum ama bazen uyumuyor gündüz uykuları azaldı artık geceleri güzel uyuduğu için. sabahta geç kalkıyor öğle ve ilkindi sıkıntı oluyor bazen şükür bunada Allah kılmayı nasip etsin her daim sen çalışıyorsun ekstra zor oluyordur senin için .
Evdeyim baby.
11 yıldır çalışmıyorum. :rapci:
Zaten çalışırken evlensem kesin ilk yıl ölürdüm yorgunluktan 🤣

Aaaa çalışıyorsun diye aklımda kalmış canım bir yorumunda okudum çok cobuk yoruluyormussun benim gibi hep halsizmissin bende öyleyim 😔
Düşük tiroid o işte bendeki (Anamdan genetik gelen tiroid bozuklugu, benimki de onunki gibi yüksek olaydı az daha hareketli güçlü olurdum belki. Ben anca yatayim).
Hayatımı çekilmez kılan.
Her daim depresyonda hissettiren.
Bi onun doktoru kaldi gibi, bi de ona gitsem ne diyecek merak ediyorum. Belki hormonlar normal duruyordur, bazen dokunan azdıran gidalar yemis oluyorum bilmeden. Artik tiroid bilgimi arttirmanin zamani geldi, bu sene bayagi bi okudum arastirdim, sag ol 2021, thanks korona :P

Duaya sığınmayı öğrendim biraz hocalardan.
Allah'im kahve'yi, beni, bu konudaki arkadaslari, bütün forumumuzdaki arkadaslari huzurlu, sağlıklı, iyi eyle. Âmîn çok âmîn.

Düşük tiroid o işte bendeki (Anamdan genetik gelen tiroid bozuklugu, benimki de onunki gibi yüksek olaydı az daha hareketli güçlü olurdum belki. Ben anca yatayim).
Hayatımı çekilmez kılan.
Her daim depresyonda hissettiren.
Bi onun doktoru kaldi gibi, bi de ona gitsem ne diyecek merak ediyorum. Belki hormonlar normal duruyordur, bazen dokunan azdıran gidalar yemis oluyorum bilmeden. Artik tiroid bilgimi arttirmanin zamani geldi, bu sene bayagi bi okudum arastirdim, sag ol 2021, thanks korona :p

Duaya sığınmayı öğrendim biraz hocalardan.
Allah'im kahve'yi, beni, bu konudaki arkadaslari, bütün forumumuzdaki arkadaslari huzurlu, sağlıklı, iyi eyle. Âmîn çok âmîn.
Amin canım.. benim troitlerimde normal isim tuafi doktora gittim kaç defa kanım düşük çıkıyor biraz oda etkilemez diyorlar ama benim parmağımı yukarı kaldiracak halim yok bıraksalar bütün gün yataktan çıkmam uyumuyorum ama çıkmakta istemiyorum hep yorgun hep haksızim sanki benim karekterim gibi oldu artık yüzümü goren hastamisin diyor

Amin canım.. benim troitlerimde normal isim tuafi doktora gittim kaç defa kanım düşük çıkıyor biraz oda etkilemez diyorlar ama benim parmağımı yukarı kaldiracak halim yok bıraksalar bütün gün yataktan çıkmam uyumuyorum ama çıkmakta istemiyorum hep yorgun hep haksızim sanki benim karekterim gibi oldu artık yüzümü goren hastamisin diyor
Kanında düşük çıkan ne?
Demir, ferritin, b12, d
Bunlarin hepsinin eksikliği depresif yapabiliyor. Ama az eksik degil, bayağı bi düşük olmasi gerek, anca öyle sanırım.
Ailede tiroid hastasi var mı?
Boynunda nodül var mi bakildi mi sana?

Back