• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kızlar merhaba bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ailecek yıkıldık bir hafta öncesi ne güzel bir mutluluk yaşıyorduk neyse vardır bunda da bir hayır bunada şükür dualarınız da banada yer verirmisiniz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagini boş bırakmasın

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kızlar merhaba bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ailecek yıkıldık bir hafta öncesi ne güzel bir mutluluk yaşıyorduk neyse vardır bunda da bir hayır bunada şükür dualarınız da banada yer verirmisiniz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucagini boş bırakmasın
Ne güzel bir tevekkül 😊 Rabb'im isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar Nasip Etsin inşaallah 🙏

Düşünme öyle belki de sağlıklı değildir öyle düşün allah sana sağlıksız çocuk vermek istemedii allahımm sanada güç versiin🤲

Düşünme öyle belki de sağlıklı değildir öyle düşün allah sana sağlıksız çocuk vermek istemedii allahımm sanada güç versiin🤲
Yok aksine bunada şükür dedim rabbim ne acılar yasatiyor düşük olsa daha çok üzülürdum vardır bı sebebi bunuda yaşamak gerekiyormuş

Merhaba kizlar. Bu sitede bir çok dua grubunda bulundum çocuğumun olmaai için çok şükür dualarım kabul oldu şimdi kısmet olursa namaza başlamak istiyorum bu konuyu buldum aranıza katilirsam çok memnun olurum

Merhaba kizlar. Bu sitede bir çok dua grubunda bulundum çocuğumun olmaai için çok şükür dualarım kabul oldu şimdi kısmet olursa namaza başlamak istiyorum bu konuyu buldum aranıza katilirsam çok memnun olurum
Tabiki canım etiket yapıcam elimden geldiğince inşallah vesile olur burası 🤗

Screenshot_20210716-130106~2.jpeg

Minnosprenses Minnosprenses
D u t D u t
coconatt coconatt
i p e k i p e k
clara clara
Cookiie Cookiie
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Jou Jou
MssPARE MssPARE
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
PiXiEE PiXiEE
Masallardiyarii Masallardiyarii
K kizkizakiz

Cumanız mübarek olsun kızlar 🤗
Namaz Vakti 📢📿🕋

Back