- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.041
Ferritin düşük çıkıyor biraz b 12 de ama yıllardır böyle hepmi düşük olur benim tansiyon düşüklüğum çok oluyor nodül ne oluyor bakilmadi kanda bakıyor iyi diyor troyitlerinKanında düşük çıkan ne?
Demir, ferritin, b12, d
Bunlarin hepsinin eksikliği depresif yapabiliyor. Ama az eksik degil, bayağı bi düşük olmasi gerek, anca öyle sanırım.
Ailede tiroid hastasi var mı?
Boynunda nodül var mi bakildi mi sana?
Bariz bi eksiklik varsa takviye alıyorsundur doktor yaziyordur.Ferritin düşük çıkıyor biraz b 12 de ama yıllardır böyle hepmi düşük olur benim tansiyon düşüklüğum çok oluyor nodül ne oluyor bakilmadi kanda bakıyor iyi diyor troyitlerin
Çocuk zaten beni ayatta tutan canım yada şöyle soyliyim bir dönem oluyor herşeyi yapasim bütün evi tenizleyesim geliyor bazende butungun yatasim geliyor hiç ortası yokBariz bi eksiklik varsa takviye alıyorsundur doktor yaziyordur.
Ailede tiroid öyküsü varsa ayrıntılı bakmak isteyebiliyor doktorlar, benimki öyle belli oldu, kan degerleri normal ama annede rahatsızlık olunca ultrason yapıldı, zararsız nodül tespit edilmisti. Boyun ultrasonu cekilince tiroidin üstünde oluşan zararli veya zararsiz minik parçalar görünebiliyormus. Ailede öykü yoksa bosver, az hareketle, gün aşırı sporla vs. düzene girer bizim bu uyuşukluk aslındayeni fark ettim, azcık gayret edeyim dedim ben de bundan sonra. Sen benden daha hareketlisindir eminim üzülme, bebek cocuk dışarı işleri varsa biraz iyisindir. Nur'un konusunda düzene koyariz hayatimizi, inaniyorum.
Hepimiz öyleyiz.Çocuk zaten beni ayatta tutan canım yada şöyle soyliyim bir dönem oluyor herşeyi yapasim bütün evi tenizleyesim geliyor bazende butungun yatasim geliyor hiç ortası yok
Takmamak lazım ama oda bizde yok canımHepimiz öyleyiz.
Aha gecen bi laf bi olay duydum (tutmuyor belim diyecem türküdeki gibi). 2 hafta sinirini üzüntüsünü çektim düşündüm. Kendime ettim tabii. Baska kimseye bi sey oldugu yok. Yeniyetme tabirle raaad insan olmak varı da biz yapamadik. Ay cok bi doluyum da bakma, gırgıra vurcaz diye işte kafayi tam yimemek içün
Olmuyor maalesef uzun bir yol içimdeki istikrarı İnşaallah korurum hem namazlarında hem aktif yaşamım da şuan hiç olmadığım kadar aktifim gecenin bu saatinde yürüyorum
İleriye daima ileriyeOlmuyor maalesef uzun bir yol içimdeki istikrarı İnşaallah korurum hem namazlarında hem aktif yaşamım da şuan hiç olmadığım kadar aktifim gecenin bu saatinde yürüyorum
Düzenli bir şekilde bende başlayacam inşaallahhh
Düzenli bir şekilde bende başlayacam inşaallahhh
Insallah canım benimDüzenli bir şekilde bende başlayacam inşaallahhh
rabbim kabul etsinMinnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
MssPARE
coconatt Eki Görüntüle 2888462
Jou
Cookiie
clara
NAMAZ Vakti canlar
kurtuluş vakti haydi namaza
Amin canım inşallahrabbim kabul etsin
Yine kendimle savaştığım günlerde hızır gibi yetiştinnnMinnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
MssPARE
Jou
Cookiie
clara
NAMAZ Vakti canlar
Kalkıyorum hemen kuzum Allah razı olsunMinnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
MssPARE
Jou
Cookiie
clara
NAMAZ Vakti canlar
Bende savaşmaya başladım kuzu gel beraber ayakta tutalım birbirimizi kılalım namazlarımızıYine kendimle savaştığım günlerde hızır gibi yetiştinnn
Allah kabul etsin kuzucumKalkıyorum hemen kuzum Allah razı olsun
Ederiz kuzum tabi hadi sende al abdestini kıl namazınıKızlar banada dua edin namazlarınızda bende 5 vakit namaz kılmak istiyorumTembellikten namaz kılmıyorum yada imansızmıyım neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?