- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.941
Allah razı olsun rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin bu gruptaki bütün arkadaşlarıma AmiiinnnYaaa gerçektenmi maşallah ne güzel bir haber oldu bu böyle arkadaşım hayırlısı ile ilerler inşallah ❣❣❣
Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Amin Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versinBen evde yaptın sandım kanda çıktıysa hamilesinAllah kucağına almayı nasip etsin canım
O Okyanus esintisi hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahDua grubumuz dan @Magnifiaque dan sonra O Okyanus esintisi deHamile Kızlar
rrrr
@MimariyeCemoos @tiniminihaniim @MssPARE @minnosmeliss @Emma3 @There is Hope @Ayca_06 @Hmea @Catlak-kurabiye M Morlale8 @dut agaci @Asyacoban @ASSOSyal evremmrv @coconatt @Magnifiaque @sev9 Nefes0858 @okyanus esintisi @halleycik @akimel @defne-28 @teolog8579 @sevgitek @Niloyatospikk
Amin kuzum isteyen herkeze Allah nasip etsin ..Amin Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin
Amin bizlerde burda paylaşırız inşallah güzel haberlerimiziAmin kuzum isteyen herkeze Allah nasip etsin ..
Amin canım Allah razı olsun her namazımda duamdasınız tez vakitte rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen arkadaşlarımaO Okyanus esintisi hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahbizlerede dua et
Amin inşallah canım diline sağlıkAmin canım Allah razı olsun her namazımda duamdasınız tez vakitte rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen arkadaşlarıma
İnşaallah kuzum.. ben hep dua ediyorum sizlere, sizlerde birbirinize edin.. kimin duası kabul olur bilinmez Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin bizlerde burda paylaşırız inşallah güzel haberlerimizi
Amin canım inşallahİnşaallah kuzum.. ben hep dua ediyorum sizlere, sizlerde birbirinize edin.. kimin duası kabul olur bilinmez Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım çok güzel bi haber tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahDua grubumuz dan @Magnifiaque dan sonra O Okyanus esintisi deHamile Kızlar
rrrr
@MimariyeCemoos @tiniminihaniim @MssPARE @minnosmeliss @Emma3 @There is Hope @Ayca_06 @Hmea @Catlak-kurabiye M Morlale8 @dut agaci @Asyacoban @ASSOSyal evremmrv @coconatt @Magnifiaque @sev9 Nefes0858 @okyanus esintisi @halleycik @akimel @defne-28 @teolog8579 @sevgitek @Niloyatospikk
Evet ilk canım 2 gün gecikme olunca kan verdim çıktıO Okyanus esintisi canım senin ilk gebelikmi kac gun sonra pozitif gördün kanda
Allah razı olsun canım rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat versin sana ve diğer arkadaşlarımaCanım çok güzel bi haber tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Maşallah maşallah hayırlısı ile keseyide görürsün inşallah çok sevindimEvet ilk canım 2 gün gecikme olunca kan verdim çıktı
Allah razı olsun amiiinMaşallah maşallah hayırlısı ile keseyide görürsün inşallah çok sevindim
Amin Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versinO Okyanus esintisi canım çok tebrik ederim.
Çok çok sevindim.
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?