- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.981
Amin canimTamam kuzum yarın özellikle belirticem Allah tez vakitte kucağını doldursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canimTamam kuzum yarın özellikle belirticem Allah tez vakitte kucağını doldursun
Allahım hepsine zihin açıklığı versin inşallah canım bende yiğenim için sizden dua isticektim oda sınava girecek ben yalnız tesbih çekebilirim regl oldum bugün Rabbim gonullerine göre versin inşallahKizlar nasılsınız
Kizlar benim bu ergen çocuğum var yaaa bu pazar inşallah LGS sınavına girecek.
Eğer sizde uygunsaniz ve isterseniz cuma cumartesi benim kıza bı okuyalım mi
Ben okumaya ve tesbih çekmeye baslicam inşallah ama çok stres olduk,çok korkuyoruz.
Eğer olur derseniz ben yine duaları hazırlarım kim neyi isterse onu okur inşallah
Daha sonra kendi dua grubumuz için ben hazırlıklara basliyacagim inşallah su sınavı atlatalim da inşallah.
Tamam canım 2 si için dua oluşturalım.Allahım hepsine zihin açıklığı versin inşallah canım bende yiğenim için sizden dua isticektim oda sınava girecek ben yalnız tesbih çekebilirim regl oldum bugün Rabbim gonullerine göre versin inşallah
Amin canım tamam ben varımTamam canım 2 si için dua oluşturalım.
Hatta grupta varsa lgs için dua isteyen onaltı da alalım sende tespitlerde yardımcı olursun.
Allah'ım yardımcınız olsun
Canım ben senin niyetinede okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez vakitte senide sevindirsinCanim ismim hatice cocugum olmuyor cocuk icin ismime okunursa cok sevinirim.sagolun simdiden
Canım teşekkürler ağzına,yüreğine sağlık.MssPARE O Okyanus esintisi M Morlale8 defne-28 evremmrv Minnosprenses Magnifiaque H Hmea kızlar hepiniz için ve kendim için de okudum Rabbim kabul etsin inşallah benim için okuyanlardan Allah razı olsun ağzınıza sağlık Kahve __Kokusu Cemoos sizlerdende Rabbim razı olsun iyiki varsınız kızlar ⚘❣aklınızda bende olayım dua tesbih benide etiketleyin olurmu
Tamam canım Allah razı olsun ❣Canım teşekkürler ağzına,yüreğine sağlık.
İnşallah pazartesi gibi ben hazırlarım seni de eklerim.
Kizlar nasılsınız
Kizlar benim bu ergen çocuğum var yaaa bu pazar inşallah LGS sınavına girecek.
Eğer sizde uygunsaniz ve isterseniz cuma cumartesi benim kıza bı okuyalım mi
Ben okumaya ve tesbih çekmeye baslicam inşallah ama çok stres olduk,çok korkuyoruz.
Eğer olur derseniz ben yine duaları hazırlarım kim neyi isterse onu okur inşallah
Daha sonra kendi dua grubumuz için ben hazırlıklara basliyacagim inşallah su sınavı atlatalim da inşallah.
Allah senden de razı olsun canım rabbim hepimizin duasını kabul etsinnnMssPARE O Okyanus esintisi M Morlale8 defne-28 evremmrv Minnosprenses Magnifiaque H Hmea kızlar hepiniz için ve kendim için de okudum Rabbim kabul etsin inşallah benim için okuyanlardan Allah razı olsun ağzınıza sağlık Kahve __Kokusu Cemoos sizlerdende Rabbim razı olsun iyiki varsınız kızlar ⚘❣aklınızda bende olayım dua tesbih benide etiketleyin olurmu
Sende iyiki varsın canım rabbim kabul etsin inşallah dualarımiziMssPARE O Okyanus esintisi M Morlale8 defne-28 evremmrv Minnosprenses Magnifiaque H Hmea kızlar hepiniz için ve kendim için de okudum Rabbim kabul etsin inşallah benim için okuyanlardan Allah razı olsun ağzınıza sağlık Kahve __Kokusu Cemoos sizlerdende Rabbim razı olsun iyiki varsınız kızlar ⚘❣aklınızda bende olayım dua tesbih benide etiketleyin olurmu
Allah kabul etsin canımMssPARE O Okyanus esintisi M Morlale8 defne-28 evremmrv Minnosprenses Magnifiaque H Hmea kızlar hepiniz için ve kendim için de okudum Rabbim kabul etsin inşallah benim için okuyanlardan Allah razı olsun ağzınıza sağlık Kahve __Kokusu Cemoos sizlerdende Rabbim razı olsun iyiki varsınız kızlar ⚘❣aklınızda bende olayım dua tesbih benide etiketleyin olurmu
Bende renkli donemindeyim tesbih cekebilirim ancakTamam canım 2 si için dua oluşturalım.
Hatta grupta varsa lgs için dua isteyen onaltı da alalım sende tespitlerde yardımcı olursun.
Allah'ım yardımcınız olsun
Allah razı olsun canımMssPARE O Okyanus esintisi M Morlale8 defne-28 evremmrv Minnosprenses Magnifiaque H Hmea kızlar hepiniz için ve kendim için de okudum Rabbim kabul etsin inşallah benim için okuyanlardan Allah razı olsun ağzınıza sağlık Kahve __Kokusu Cemoos sizlerdende Rabbim razı olsun iyiki varsınız kızlar ⚘❣aklınızda bende olayım dua tesbih benide etiketleyin olurmu
Amin canim insallah cok sagolCanım ben senin niyetinede okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez vakitte senide sevindirsin
Amin inşallah canım rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsinevremmrv arkadaşımın niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah