• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Duaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.

Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane

Ya Mucib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.

7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.

TEVBE SURESİ 51. AYET(7 tane)
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)

YUNUS SURESİ 107. AYET(7 tane)
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm(u)

ANKEBUT SURESİ 60. AYET(7 tane)
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)

ZÜMER SURESİ 38. AYET (7 tane)
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)

HUD SURESİ 6. AYET(7 tane)
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)

HUD SURESİ 56. AYET (7 tane)
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)

FATIR SURESİ 2. AYET (7 tane)
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)
DUA GRUBUMUZ
1- mssPARE
2- O Okyanus esintisi
3- Nefes0858 Nefes0858
4- M Morlale8
5- defne-28 defne-28
6- evremmrv evremmrv
7- Minnosprenses Minnosprenses
8- Magnifiaque Magnifiaque
9- H Hmea

Bugün Magnifiaque Magnifiaque arkadaşımız için okuyacağız arkadaşlar Allah kabul etsin ....​

yarın sabah 9:30 kadar okuyabilirsiniz 🤗

Kizlar msspare banlanmis ben yeni fark ettim.
Hangi arkadas da kalmıştı acaba.
Ona göre sıradan devem edelim karışıklık olmasın
Olmazsa ben tek tek sayfaları bakıp sıralamayı ayarlarım.

Kizlar msspare banlanmis ben yeni fark ettim.
Hangi arkadas da kalmıştı acaba.
Ona göre sıradan devem edelim karışıklık olmasın
Olmazsa ben tek tek sayfaları bakıp sıralamayı ayarlarım.
Ben takip ediyorum canım sabah bir kişiyi paylaştım magnifiqa yi ...iki kişi kaldı sabah Musayit oluyorum sabah yapıyorum etiket merak etme

Back