- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.921
Tamam canım hepinizi not aldım okuyacazBanada okunmadı canım
Tamam canım benimTamam canım hepinizi not aldım okuyacaz
Tamam canım bende inşallah 1 haftaya müsait olucam listeyi ve duaları tekrar ayarlarım yeniden başlarız inşallah.Ben takip ediyorum canım sabah bir kişiyi paylaştım magnifiqa yi ...iki kişi kaldı sabah Musayit oluyorum sabah yapıyorum etiket merak etme
Tmm canımTamam canım bende inşallah 1 haftaya müsait olucam listeyi ve duaları tekrar ayarlarım yeniden başlarız inşallah.
Destek lazım olursa yazın bende gelirim mutlaka.
Tamam canım sabah okuyoruz inşaallahAdım ferda isme niyetle okursanız memnun olurum Allah razı olsun hepinizden❣
Kizlar ben sizlere okuyorum yetisip haber vermek istedim bitmeden insallahMagnifiaque için okudum rabbim niyetini kabul etsin kuzum
Üç kişi dahavar canım bugün sana okunduKizlar ben sizlere okuyorum yetisip haber vermek istedim bitmeden insallah
Biliyorum canim bugun bende son kisiye okuycamÜç kişi dahavar canım bugün sana okundu
Dua grubumuz
1-MssPARE
2- O Okyanus esintisi
3-Magnifiaque
4- M Morlale8
5-Minnosprenses
6-defne-28
7-Nefes0858
8-evremmrv
9- H Hmea
bugün N nefes arkadaşımız için okuyoruz ,( ferda) ismine okunmasını rica etti ... Allah dualarınızı kabul etsin Canlar
2 kişi daha var ama canımBiliyorum canim bugun bende son kisiye okuycam
Aaaaa gerçekten miKızlar gebelik testim pozitif ama henüz doktora gitmedim hepinize tek tek dua ediyorum hala şaşkınım
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versinAaaaa gerçekten miçok sevindim canım hemen gittt acile niye bekliyonnn
Yaaa gerçektenmi maşallah ne güzel bir haber oldu bu böyle arkadaşım hayırlısı ile ilerler inşallah ❣❣❣Kızlar gebelik testim pozitif ama henüz doktora gitmedim hepinize tek tek dua ediyorum hala şaşkınım
O Okyanus esintisi canım tebrik ederim rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahDua grubumuz danMagnifiaque dan sonra O Okyanus esintisi de Hamile Kızlar
rrrr
Cookiie Cemoos Tiniminimavihanim MssPARE @minnosmeliss clara T There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t Asyacoban ASSOSyal evremmrv coconatt Magnifiaque sev9 Nefes0858 O okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28 C Capanin Gururu Teyom sevgitek Niloyatospikk
Ben evde yaptın sandım kanda çıktıysa hamilesinTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versinkanda baktırdım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?