- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.961
Darisi basimiza hayirli olsun canim allahim saglikla kucagina almayi nssip etsinO Okyanus esintisi canım tebrik ederim rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darisi basimiza hayirli olsun canim allahim saglikla kucagina almayi nssip etsinO Okyanus esintisi canım tebrik ederim rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun dualarımdasınızDarisi basimiza hayirli olsun canim allahim saglikla kucagina almayi nssip etsin
Sagol canimAmin Allah razı olsun dualarımdasınız
Amin inşallah kuzumAllah razı olsun canım rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat versin sana ve diğer arkadaşlarıma
Tabi canım ..duamız as kaldı bir dahaki ne alalim seni olurmu ..ben etiket yapiicam ama seni her konuya unutmamak içinMerhabalar bende katılmak istiyorum hanımlar :)
Teşekkürler Allah kabul etsin dualarınızı inşallahTabi canım ..duamız as kaldı bir dahaki ne alalim seni olurmu ..ben etiket yapiicam ama seni her konuya unutmamak için
Rabbim saglikla ilerletsinDua grubumuz dan Magnifiaque dan sonra O Okyanus esintisi de Hamile Kızlar
rrrr
@Mimariye @Cemoos @tiniminihaniim MssPARE @minnosmeliss @Emma3 @There is Hope @Ayca_06 H Hmea @Catlak-kurabiye M Morlale8 @dut agaci @Asyacoban @ASSOSyal evremmrv @coconatt Magnifiaque @sev9 Nefes0858 @okyanus esintisi H halleycik @akimel defne-28 @teolog8579 @sevgitek @Niloyatospikk
Amiinn Allah razı olsuuunRabbim saglikla ilerletsin
Bugünden hariç 1 kişi kaldı canımKızlar nasılsınız dualar bitti mi kim kaldı
Kahvem ilgilendi sağolsun
Ban yedim geldim rabbim herkesin dileğini kabul etsin dualarımızı gerçek olsun özlemişim hepinizi
Ohh maşallah rabbim kabul etsin canım benimBugünden hariç 1 kişi kaldı canım
Amin canım inşallahOhh maşallah rabbim kabul etsin canım benim
Ben varim okunmuyan sanirim. Evremm okudum canimKızlar nasılsınız dualar bitti mi kim kaldı
Kahvem ilgilendi sağolsun
Ban yedim geldim rabbim herkesin dileğini kabul etsin dualarımızı gerçek olsun özlemişim hepinizi
Yarında sana okuyacağız kuzum sen kaldın tekBen varim okunmuyan sanirim. Evremm okudum canim
Canim ismim hatice cocugum olmuyor cocuk icin ismime okunursa cok sevinirim.sagolun simdidenYarında sana okuyacağız kuzum sen kaldın tek
Tamam kuzum yarın özellikle belirticem Allah tez vakitte kucağını doldursunCanim ismim hatice cocugum olmuyor cocuk icin ismime okunursa cok sevinirim.sagolun simdiden