Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Nasılsınız kızlar iyimisiniz ben iyiyim çok şükür Allah razı olsun hepinizden özel günde okunur olması çok iyi oldu
Kurandan ayet okunmuyor diye biliyorum canım ben yanlış mı bilmem ama iyi bilenlere sormak lazım

Kızlar kuran açıp okunmadığı sürece bu okunacak olanlar dua şifa duaları evet ayette kuranda geçiyor ama adetliyken fatiha okuyoruz yada ayet-el kürsü yada ihlas yada başka süreler onlarda kuranda var ve kuran-i elimize alıp okumadan duaları okuyabiliriz

Allah'a en yakın olan yer derdi Hatice'sine,Secde için Rasullahh (sav)..​

Hiçbir yere sığmayıp' da mümin Kulunun Gönlüne sığan Rabb, elbette Secdeye layık olan tek ilahdı..Doksan Dokuz ismi içinde lafza-i Celal olan isim sırrını burada açtı onlara ..O Allah'tı...Melek Mikail'den Öğrendikleri şekliyle, Subhane Rabbiyel Ala! Deyip Secdeye düştüler..​

Şehit Düşer gibi.​

Aşka düşer gibi.​

Kartanesi yeryüzüne düşer gibi ..​

Cemreler suya düşer gibi..​

Secdeye düştüler...​

Onlar Namaz kıldılar ...​

Namaz ise, Onları Kul Kıldı...​

Cookiie Cemoos
Tiniminimavihanim MssPARE
@minnosmeliss
T There is Hope Ayca_06
H Hmea
Catlak-kurabiye M Morlale8
D u t
Asyacoban ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
evremmrv
coconatt Magnifiaque
sev9
Nefes0858
O okyanus esintisi
H halleycik
A akimel
defne-28
C Capanin Gururu Teyom
i p e k
clara

Rabbim her daim kılanlardan eylesin bizleri

Adetten sonra bir türlü tekrar başlayamamıştım namazlarıma. Sizin de tam o arada beni etiketlemeyi bırakmanız tesadüf mü acaba? ve beni artık etiketlememeniz beni üzer

Kızlar ya yine namaz bildirimlerine başlasakmı. Şuan mazeretliyim ama biter bitmez başlamak istiyorum yine burası iyiydi Kahve __Kokusu

Magnifiaque bu canım yarın akşam baslicaz inşallah

Yani kahve için tek başına zor oluyorsa yardımcı olucam bölüşürüm bende bildirimmyapmayı
Diğer türlü hiç inan düzene sokamıyorum
Zor oluyor kuzum bende çok istiyorum ama bazen giremedigim günler oluyor bugün mesala daha şuan yeni girdim buluşuruz diyorsan yaparız bende özlüyorum burayı

Adetten sonra bir türlü tekrar başlayamamıştım namazlarıma. Sizin de tam o arada beni etiketlemeyi bırakmanız tesadüf mü acaba? ve beni artık etiketlememeniz beni üzer
Bizde bırakmıştik canım bayadir yapmıyorduk bugün öylesine yaptım tekrar başlayacağım inşallah etiket yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…