- 18 Mart 2021
- 11.851
- 64.052
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.741
Tamam canım seni de duaya ekliyorumKizlar ben unutuyorum etiketlerseniz okurum onceki dualarimizi hep bitirmistim aklinizda birsey kalmasin
Tamam kuzucumÇok ve mis olsun canım iyice dinlen aman dikkat et.musait olduğunda yazarsın inşallah
Ben de bugün yarın hasta olcam sanırımDuaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.
Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane
Ya Micib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.
7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.
TEVBE SURESİ 51. AYET
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)
YUNUS SURESİ 107. AYET
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm(u)
ANKEBUT SURESİ 60. AYET
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)
ZÜMER SURESİ 38. AYET
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)
HUD SURESİ 6. AYET
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)
HUD SURESİ 56. AYET
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)
FATIR SURESİ 2. AYET
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)
DUA GRUBUMUZ
1- O Okyanus esintisi
2- @Kzbnylmz
3- @Minnosssprensess
4- @defne-28
5-Nefes0858
6- @evremmrv
7-MssPARE
dualarımız 26.05.2021 çarşamba saat 21:00 de başlayacak inşallah.
listemiz sakı günü kapanacak arkadaşlar.
düzenli birdirim yapacagız.
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
günlük toplam bir kişiye 500 tane okunmus olacak.
özel istediğiniz tarih ve dua varsa bana ulaşın not alayım arkadaşlar.
listeye tanıdık ve isteyen arkadaşları etiketleyebiliriz.
Canım özel günümüzde okuyabiliriz sorun olmuyor.Ben de bugün yarın hasta olcam sanırım
Yaa sevindim o zaman sorun yokCanım özel günümüzde okuyabiliriz sorun olmuyor.
Cemosum ya micib yazılmış bir hata olmuş tatlım ya mucib olucak orayı düzeltelim esmamizda yalnızlık olmasınDuaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.
Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane
Ya Micib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.
7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.
TEVBE SURESİ 51. AYET
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)
YUNUS SURESİ 107. AYET
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm(u)
ANKEBUT SURESİ 60. AYET
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)
ZÜMER SURESİ 38. AYET
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)
HUD SURESİ 6. AYET
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)
HUD SURESİ 56. AYET
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)
FATIR SURESİ 2. AYET
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)
DUA GRUBUMUZ
1- O Okyanus esintisi
2- @Kzbnylmz
3- @Minnosssprensess
4- @defne-28
5-Nefes0858
6- @evremmrv
7-MssPARE
dualarımız 26.05.2021 çarşamba saat 21:00 de başlayacak inşallah.
listemiz sakı günü kapanacak arkadaşlar.
düzenli birdirim yapacagız.
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
günlük toplam bir kişiye 500 tane okunmus olacak.
özel istediğiniz tarih ve dua varsa bana ulaşın not alayım arkadaşlar.
listeye tanıdık ve isteyen arkadaşları etiketleyebiliriz.
Biraz moralsizim kuzum. Bana da dua edin. Allah önümüzü açsın bu kötü zamanlardan ekonomiden pandemi den kurtarsın bizi tez zamandaASSOSyal Catlak-kurabiye D u t athena coconatt C ceycey0406
bebeklinick M Mevsim hep bahar
Kızlar dua okuyacağız katılmak istermisiniz
Inşallah canım cemos yukarda paylaştı çok ağır duaları değil 2 tane esma ve 7 kısa ayet var herkes için dua edicez inşallah sende katıl moral olur iyi gelir dualr ceyceycimBiraz moralsizim kuzum. Bana da dua edin. Allah önümüzü açsın bu kötü zamanlardan ekonomiden pandemi den kurtarsın bizi tez zamanda
Amin kuzum ekpnomik olarak bittik borçlar kapıda. İlk kez ekonomik sıkıntı yaşadım bu yıl ömrümde. Anladım yoksul insanları daha iyi. Allah herkesin yardımcısı olsun feraha kavuştursunInşallah canım cemos yukarda paylaştı çok ağır duaları değil 2 tane esma ve 7 kısa ayet var herkes için dua edicez inşallah sende katıl moral olur iyi gelir dualr ceyceycim
Allah seninde herkesin de yardımcısı olsun rabbim darda kim varsa refaha çıkarsın inşallahAmin kuzum ekpnomik olarak bittik borçlar kapıda. İlk kez ekonomik sıkıntı yaşadım bu yıl ömrümde. Anladım yoksul insanları daha iyi. Allah herkesin yardımcısı olsun feraha kavuştursun
Canım benim diğer grubum da var. Yetişemiyorum. Takip ederim sırası gelene dua ederim inşallahASSOSyal Catlak-kurabiye D u t athena coconatt C ceycey0406
Canimm mugladayim bu haftaASSOSyal Catlak-kurabiye D u t athena coconatt C ceycey0406
KuzucumASSOSyal Catlak-kurabiye D u t athena coconatt C ceycey0406
Özel günde okunuyor canım tesbih olduğu için bir sorun yok yani
Allah razı olsun canım sayı toplanmış zaten okuyanlardan Allah razı olsunözel günümde olduğum için esmaül hüsna okurum bende. Allah Ya Şafi (c.c) ismiyle şifa versin tez vakitte
Kurandan ayet okunmuyor diye biliyorum canım ben yanlış mı bilmem ama iyi bilenlere sormak lazımÖzel günde okunuyor canım tesbih olduğu için bir sorun yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?