- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.781
Tamam Kuzum ekle beniMagnifiaque bu canım yarın akşam baslicaz inşallah
Tamam canım etiketlere başlayalım ben kılmaya mazeretim geçince başlıcamTimam başlıyoruz o zaman canım
Ne kadar var dualarda başlıyor yarın canımTamam canım etiketlere başlayalım ben kılmayal mazeretim geçince başlıcam
1 2 güne biter diye düşünüyorumNe kadar var dualarda başlıyor yarın canımgerçi adetliyken okunuyor ama . Ben ilk etiketi yaptım inşaallah canım
Uyudum bu sabah ezanı duydum oturdum Allahım affet çok uykum var dedim yattımSen Namaza gidersen
Şeytan iki büklüm olur.
Yok yatağında kalırsan
Sendende düz Olur.
Hadi Kalk Rabbini Sevindir, Kalbine İnşirah, İndir.
Allah (CC) Kabul Etsin..
Cookiie Cemoos
Tiniminimavihanim
MssPARE Minnosprenses
clara
T There is Hope
Ayca_06
H Hmea
Catlak-kurabiye M Morlale8
D u t
Asyacoban ASSOSyal
evremmrv coconatt Magnifiaque
sev9
Nefes0858
O Okyanus esintisi
H halleycik
A akimel
defne-28
C Capanin Gururu Teyom
sevgitek
Niloyatospikk
i p e k
Erken uyumaya calis kuzu ...sabah namazının fazileletlerini oku.. duyunca yatamayacaksin inşaallah ..Uyudum bu sabah ezanı duydum oturdum Allahım affet çok uykum var dedim yattım
Allah razı Olsun ne güzel bir davetCookiie Cookiie Cemoos Cemoos
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses
clara clara
T There is Hope T There is Hope
Ayca_06 Ayca_06
H Hmea H Hmea
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 M Morlale8
D u t D u t
Asyacoban Asyacoban ASSOSyal ASSOSyal coconatt coconatt Magnifiaque Magnifiaque
sev9 sev9
Nefes0858 Nefes0858
O Okyanus esintisi O Okyanus esintisi
H halleycik H halleycik
A akimel A akimel
defne-28 defne-28
C Capanin Gururu Teyom C Capanin Gururu Teyom
sevgitek sevgitek
Niloyatospikk Niloyatospikk
i p e k i p e k
Namaz vakti kızçeler
Canım çok isterim ama çok fazla duam var. Özel günümden dolAyıda çok birikti. Birdahaki sefere inşallah katılıcamMagnifiaque Cookiie Kahve __Kokusu listede yoksunuz kızlar sonradan istediyseniz ben takip edemedim bir kaç gündür eğer duaya katılmak isterseniz bugün başlıyoruz yukardaki duaları okuyacağız insallah
Canım magni de katılacak listeyebugun 1. Sıradaki arkadaşımız için başlıyoruz onu yazıp başlayalım insallahMagnifiaque Cookiie Kahve __Kokusu listede yoksunuz kızlar sonradan istediyseniz ben takip edemedim bir kaç gündür eğer duaya katılmak isterseniz bugün başlıyoruz yukardaki duaları okuyacağız insallah
Ben kendimi yazmıştım ama sıra bozulmasın dersen tamam ilk sıradaki olsun canimCanım magni de katılacak listeyebugun 1. Sıradaki arkadaşımız için başlıyoruz onu yazıp başlayalım insallah
Ah bitanem geri başladın bildirimlereEki Görüntüle 2858056
Namaz Vakti CANLARR@mimariye Cemoos Tiniminimavihanim MssPARE @minnosmeliss clara T There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t Asyacoban ASSOSyal evremmrv coconatt Magnifiaque sev9 Nefes0858 O okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28 C Capanin Gururu Teyom sevgitek Niloyatospikk i p e k
İlk sizin için okuyabiliriz beni en sona ekleseniz de olurBen kendimi yazmıştım ama sıra bozulmasın dersen tamam ilk sıradaki olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?