• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Duaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.

Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane

Ya Micib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.

7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.

TEVBE SURESİ 51. AYET
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)

YUNUS SURESİ 107. AYET
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm
(u)

ANKEBUT SURESİ 60. AYET
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)

ZÜMER SURESİ 38. AYET
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)

HUD SURESİ 6. AYET
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)

HUD SURESİ 56. AYET
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)

FATIR SURESİ 2. AYET
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)

DUA GRUBUMUZ

1- O Okyanus esintisi
2- @Kzbnylmz
3- @Minnosssprensess
4- @defne-28
5- Nefes0858 Nefes0858
6- @evremmrv
7- MssPARE MssPARE

dualarımız 26.05.2021 çarşamba saat 21:00 de başlayacak inşallah.
listemiz sakı günü kapanacak arkadaşlar.
düzenli birdirim yapacagız.
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
günlük toplam bir kişiye 500 tane okunmus olacak.
özel istediğiniz tarih ve dua varsa bana ulaşın not alayım arkadaşlar.
listeye tanıdık ve isteyen arkadaşları etiketleyebiliriz.
Ben de bugün yarın hasta olcam sanırım 😔

Duaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.

Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane

Ya Micib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.

7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.

TEVBE SURESİ 51. AYET
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)

YUNUS SURESİ 107. AYET
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm
(u)

ANKEBUT SURESİ 60. AYET
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)

ZÜMER SURESİ 38. AYET
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)

HUD SURESİ 6. AYET
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)

HUD SURESİ 56. AYET
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)

FATIR SURESİ 2. AYET
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)

DUA GRUBUMUZ

1- O Okyanus esintisi
2- @Kzbnylmz
3- @Minnosssprensess
4- @defne-28
5- Nefes0858 Nefes0858
6- @evremmrv
7- MssPARE MssPARE

dualarımız 26.05.2021 çarşamba saat 21:00 de başlayacak inşallah.
listemiz sakı günü kapanacak arkadaşlar.
düzenli birdirim yapacagız.
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
günlük toplam bir kişiye 500 tane okunmus olacak.
özel istediğiniz tarih ve dua varsa bana ulaşın not alayım arkadaşlar.
listeye tanıdık ve isteyen arkadaşları etiketleyebiliriz.
Cemosum ya micib yazılmış bir hata olmuş tatlım ya mucib olucak orayı düzeltelim esmamizda yalnızlık olmasın

dua grubumuzdaki kızlar cemos dualarımızı paylaşmış ALLAH razı olsun bir düzeltme yapayım cemos duzeltir ama aklimdayken yazayim duamızda ya mucib diye bir esmamız var ufak bir hata olmus micib değil YA MUCİB olucak kızlar

Biraz moralsizim kuzum. Bana da dua edin. Allah önümüzü açsın bu kötü zamanlardan ekonomiden pandemi den kurtarsın bizi tez zamanda
Inşallah canım cemos yukarda paylaştı çok ağır duaları değil 2 tane esma ve 7 kısa ayet var herkes için dua edicez inşallah sende katıl moral olur iyi gelir dualr ceyceycim

Inşallah canım cemos yukarda paylaştı çok ağır duaları değil 2 tane esma ve 7 kısa ayet var herkes için dua edicez inşallah sende katıl moral olur iyi gelir dualr ceyceycim
Amin kuzum ekpnomik olarak bittik borçlar kapıda. İlk kez ekonomik sıkıntı yaşadım bu yıl ömrümde. Anladım yoksul insanları daha iyi. Allah herkesin yardımcısı olsun feraha kavuştursun

Amin kuzum ekpnomik olarak bittik borçlar kapıda. İlk kez ekonomik sıkıntı yaşadım bu yıl ömrümde. Anladım yoksul insanları daha iyi. Allah herkesin yardımcısı olsun feraha kavuştursun
Allah seninde herkesin de yardımcısı olsun rabbim darda kim varsa refaha çıkarsın inşallah

Nasılsınız kızlar iyimisiniz ben iyiyim çok şükür Allah razı olsun hepinizden özel günde okunur olması çok iyi oldu

Back