• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Sabah ameliyata giricekmis okuduğunuz sayıları yazarsanız bende ona göre bildireyim sabah kızlar Allah razı olsun hepinizden hayırlı geceler 😊

Duaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.

Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane

Ya Micib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.

7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.

TEVBE SURESİ 51. AYET
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)

YUNUS SURESİ 107. AYET
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm
(u)

ANKEBUT SURESİ 60. AYET
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)

ZÜMER SURESİ 38. AYET
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)

HUD SURESİ 6. AYET
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)

HUD SURESİ 56. AYET
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)

FATIR SURESİ 2. AYET
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)

DUA GRUBUMUZ

1- O Okyanus esintisi
2- M Morlale8
3- Minnosprenses Minnosprenses
4- defne-28 defne-28
5- Nefes0858 Nefes0858
6- evremmrv evremmrv
7- MssPARE MssPARE

dualarımız 26.05.2021 çarşamba saat 21:00 de başlayacak inşallah.
listemiz sakı günü kapanacak arkadaşlar.
düzenli birdirim yapacagız.
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
günlük toplam bir kişiye 500 tane okunmus olacak.
özel istediğiniz tarih ve dua varsa bana ulaşın not alayım arkadaşlar.
listeye tanıdık ve isteyen arkadaşları etiketleyebiliriz.

Duaya başlamadan besmele ve Fatiha okuyoruz.

Ya Şafi esmasını bir kişiye 391 tane

Ya Micib esmasını duaların kabulu için bir kişiye günlük 158 tane okuyoruz.

7 tane ayetimiz var hepsini inşallah 7 tane okuyacağız.
Dualarımızın sonunda kime okuyorsak onun niyetine dua ediyoruz.

TEVBE SURESİ 51. AYET
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteba(A)llâhu lenâ huve mevlânâ(c) ve’ala(A)llâhi felyetevekkeli-lmu/minûn(e)

YUNUS SURESİ 107. AYET
Ve-in yemseska(A)llâhu bidurrin felâ kâşife lehu illâ hu(ve)(s) ve-in yuridke biḣayrin felâ râdde lifadlih(i)(c) yusîbu bihi men yeşâu min ‘ibâdih(i)(c) vehuve-lġafûru-rrahîm
(u)

ANKEBUT SURESİ 60. AYET
Vekeeyyin min dâbbetin lâ tahmilu rizkaha(A)llâhu yerzukuhâ ve-iyyâkum(c) vehuve-ssemî’u-l’alîm(u)

ZÜMER SURESİ 38. AYET
Vele-in seeltehum men ḣaleka-ssemâvâti vel-arda leyekûlunna(A)llâh(u)(c) kul eferaeytum mâ ted’ûne min dûni(A)llâhi in erâdeniya(A)llâhu bidurrin hel hunne kâşifâtu durrihi ev erâdenî birahmetin hel hunne mumsikâtu rahmetih(i)(c) kul hasbiya(A)llâh(u)(s) ‘aleyhi yetevekkelu-lmutevekkilûn(e)

HUD SURESİ 6. AYET
Vemâ min dâbbetin fî-l-ardi illâ ‘ala(A)llâhi rizkuhâ veya’lemu mustekarrahâ vemustevde’ahâ(c) kullun fî kitâbin mubîn(in)

HUD SURESİ 56. AYET
İnnî tevekkeltu ‘ala(A)llâhi rabbî verabbikum(c) mâ min dâbbetin illâ huve âḣiżun binâsiyetihâ(c) inne rabbî ‘alâ sirâtin mustekîm(in)

FATIR SURESİ 2. AYET
Mâ yeftehi(A)llâhu linnâsi min rahmetin felâ mumsike lehâ(s) vemâ yumsik felâ mursile lehu min ba’dih(i)(c) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u)

DUA GRUBUMUZ

1- O Okyanus esintisi
2- M Morlale8
3- Minnosprenses Minnosprenses
4- defne-28 defne-28
5- Nefes0858 Nefes0858
6- evremmrv evremmrv
7- MssPARE MssPARE

dualarımız 26.05.2021 çarşamba saat 21:00 de başlayacak inşallah.
listemiz sakı günü kapanacak arkadaşlar.
düzenli birdirim yapacagız.
günlük 1 arkadaşımıza okuyacağız.
günlük toplam bir kişiye 500 tane okunmus olacak.
özel istediğiniz tarih ve dua varsa bana ulaşın not alayım arkadaşlar.
listeye tanıdık ve isteyen arkadaşları etiketleyebiliriz.
Ben Esma okuyacam buradaki sayılar bir kişimi okuyacak yoksa bölünecek mi

Hanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.

Dua ve Esmalarımız için liste hazırlanıyor.isimleri toplayalım

Katılmak için dua ve esma grubuna katılacağım yazabilirsiniz.dua ve Esmalarımız sadece bebek için her derdimiz, duamız, isteğimiz için hazırlıyoruz

İsmi Azam duamız için arapça okuyacagiz.gunde bir kişiye 10-11 defa okunacak.arapca okumak isteyen,istediğiniz dua için bana yazabilirsiniz.

Bu ay inşallah bol bol dua okuyacağız🤲🙏🙏
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
MssPARE MssPARE
@Mimariye
O Okyanus esintisi
@Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858 Nefes0858
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt
@ASSOSyal
@Ayca_06
@sev9
defne-28 defne-28
evremmrv evremmrv
@halleycik
@akimel
Minnosprenses Minnosprenses
@dut agaci
@teolog8579
@Asyacoban
@28mn
@There is Hope
@tiniminihaniim
İkisine de katılmayı isterdim kuzum ama adetliyim bitmedi operasyondan sonra da. Başlayana kadar biterse katılmayı istiyorum. Bitmezse başka dualara katılırım inşallah 🤲🤗

İkisine de katılmayı isterdim kuzum ama adetliyim bitmedi operasyondan sonra da. Başlayana kadar biterse katılmayı istiyorum. Bitmezse başka dualara katılırım inşallah 🤲🤗
Çok gecmis olsun canım iyice dinlen aman dikkat et.musait olduğunda yazarsın inşallah ❤️

Back