- 1 Eylül 2014
- 25.906
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.701
İsmi Azam galiba ArapçaEsma grubuna mı canım ismi Azam grubuna mi
Ben Arapça bilmediğim için Esma grubuna gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmi Azam galiba ArapçaEsma grubuna mı canım ismi Azam grubuna mi
Duada da esmada da varım canım arapça biliyorum Allah razı olsunHanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.
Dua ve Esmalarımız için liste hazırlanıyor.isimleri toplayalım
Katılmak için dua ve esma grubuna katılacağım yazabilirsiniz.dua ve Esmalarımız sadece bebek için her derdimiz, duamız, isteğimiz için hazırlıyoruz
İsmi Azam duamız için arapça okuyacagiz.gunde bir kişiye 10-11 defa okunacak.arapca okumak isteyen,istediğiniz dua için bana yazabilirsiniz.
Bu ay inşallah bol bol dua okuyacağız
Kahve __Kokusu
@MssPARE
Cookiie
O Okyanus esintisi
@Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858
Cemoos
coconatt
@ASSOSyal
@Ayca_06
sev9
defne-28
evremmrv
@halleycik
@akimel
@Minnosssprensess
@dut agaci
C Capanin Gururu Teyom
@Asyacoban
@28mn
@There is Hope
@tiniminihaniim
İsmi Azam için seni eklemiştim zaten canım esmaya da ekleyeyimDuada da esmada da varım canım arapça biliyorum Allah razı olsun
Olur canım Rabbim kabul etsin inşallah Allah senden razı olsun emeklerine sağlık canım ❣İsmi Azam için seni eklemiştim zaten canım esmaya da ekleyeyim
Sadece ismi azama katılacağım canımEkliyorum kızlar tek tek
Yarın da duaları paylaşırım güncel listeyi hazırlarım.
Sıralamayı yazanların sırasına göre yapiyorum sonra düzenleriz inşallah.
Ismi azam duası grubuna katılmak istiyorum ❤Hanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.
Katılmak için dua ve esma grubuna katılacağım yazabilirsiniz.dua ve Esmalarımız sadece bebek için her derdimiz, duamız, isteğimiz için hazırlıyoruz
İsmi Azam duamız için arapça okuyacagiz.gunde bir kişiye 10-11 defa okunacak.arapca okumak isteyen,istediğiniz dua için bana yazabilirsiniz.
Kahve __Kokusu
@MssPARE
Cookiie
O Okyanus esintisi
@Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858
Cemoos
coconatt
@ASSOSyal
@Ayca_06
sev9
defne-28
evremmrv
@halleycik
@akimel
@Minnosssprensess
@dut agaci
C Capanin Gururu Teyom
@Asyacoban
@28mn
@There is Hope
@tiniminihaniim
Canım ismi Azam duamızı arapça okuyacagiz.Ismi azam duası grubuna katılmak istiyorum ❤
Regl başlangıcıma az kaldı ismi Azam için eğer sonradan okuma olur derseniz katılırım Esma grubunda regl bi engel olmuyo diye biliyorum ona katılabilirim kuzumHanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.
Kahve __Kokusu
@MssPARE
Cookiie
O Okyanus esintisi
@Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858
Cemoos
coconatt
@ASSOSyal
@Ayca_06
sev9
defne-28
evremmrv
@halleycik
@akimel
@Minnosssprensess
@dut agaci
C Capanin Gururu Teyom
@Asyacoban
@28mn
@There is Hope
@tiniminihaniim
esma ve dua grubunda regl engel olmuyor canım.Regl başlangıcıma az kaldı ismi Azam için eğer sonradan okuma olur derseniz katılırım Esma grubunda regl bi engel olmuyo diye biliyorum ona katılabilirim kuzum
Tamam canım benimesma ve dua grubunda regl engel olmuyor canım.
ama İsmi Azam da regl zamanı okunmuyor.
başlama tarihinde tekrar konusuruz şimdilik esma grubuna alıyorum.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 1000 tane okurumHayırlı geceler kızlar yeni doğmuş atlas bebek yarın ameliyat olucak şifa niyetine necm suresi 58. Ayet toplanıyor okuyacak olan varmı aranızda
Allah razı olsun aminn canımRabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 1000 tane okurum
Bunu canım okunacak olan
Evet canımBunu canım okunacak olan
Sayı vermeyeyim okuya bildiğim kadar okur yazarım cnm burayaEvet canım
Tamam canım Allah razı olsunSayı vermeyeyim okuya bildiğim kadar okur yazarım cnm buraya