Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım300 okudum Eylül Bebege
Herşey kafada bitiyor canım ben yaparım diyeceksin kendi kendine emredeceksin zihnine bunu oturtacaksın yemek içmek gibi namaz kılmakta zaruri bir ihtiyaçtır ve bir emirdir boynumuzun borcudur Rabbim hakkıyla kılıp ona hakıyla kulluk etmeyi bizlere nasip eylesin. Önce bende öyleydim çok şükür RABBİMİN yardımıyla düzene soktumMerhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Doğru söylüyorsunuz rutine koymak önemli..ramazan başından beri kılıyorum çok şükür 5 vakit. uzun vadede korkuyorum bırakmaktan .. inşaallah koyabirim düzene..Herşey kafada bitiyor canım ben yaparım diyeceksin kendi kendine emredeceksin zihnine bunu oturtacaksın yemek içmek gibi namaz kılmakta zaruri bir ihtiyaçtır ve bir emirdir boynumuzun borcudur Rabbim hakkıyla kılıp ona hakıyla kulluk etmeyi bizlere nasip eylesin. Önce bende öyleydim çok şükür RABBİMİN yardımıyla düzene soktum
Canım ceren kuzu için 1000 tane okudum okudukça sana yazarım Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşsun bal kızCeren adı ablası çok teşekkür ederim
Hayırlı cumalar canım aminKızlar nasılsınız cumamız mübarek olsun Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin inşallah
Dua okumak istiyorumHanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.
Dua ve Esmalarımız için liste hazırlanıyor.isimleri toplayalım
Katılmak için dua ve esma grubuna katılacağım yazabilirsiniz.dua ve Esmalarımız sadece bebek için her derdimiz, duamız, isteğimiz için hazırlıyoruz
İsmi Azam duamız için arapça okuyacagiz.gunde bir kişiye 10-11 defa okunacak.arapca okumak isteyen,istediğiniz dua için bana yazabilirsiniz.
Bu ay inşallah bol bol dua okuyacağız
Kahve __Kokusu
MssPARE
Cookiie
O Okyanus esintisi
Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858
Cemoos
coconatt
ASSOSyal
Ayca_06
sev9
defne-28
evremmrv
H halleycik
A akimel
Minnosprenses
D u t
C Capanin Gururu Teyom
H Hmea
Dua ve Esma grubuna katılmak istiyorum Allah kabul etsinHanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.
Katılmak için dua ve esma grubuna katılacağım yazabilirsiniz.dua ve Esmalarımız sadece bebek için her derdimiz, duamız, isteğimiz için hazırlıyoruz
İsmi Azam duamız için arapça okuyacagiz.gunde bir kişiye 10-11 defa okunacak.arapca okumak isteyen,istediğiniz dua için bana yazabilirsiniz.
Kahve __Kokusu
MssPARE
Cookiie
O Okyanus esintisi
Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858
Cemoos
coconatt
ASSOSyal
Ayca_06
sev9
defne-28
evremmrv
H halleycik
A akimel
Minnosprenses
D u t
C Capanin Gururu Teyom
Asyacoban
M MaviMabellee
T There is Hope
Tiniminimavihanim
Canım benim taşınma işim çıktı iki haftaya ev taşıycam aksatabilirim malesef okumayı. Listeden çıkayım olmazsa benHanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.
Kahve __Kokusu
MssPARE
Cookiie
O Okyanus esintisi
Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858
Cemoos
coconatt
ASSOSyal
Ayca_06
sev9
defne-28
evremmrv
H halleycik
A akimel
Minnosprenses
D u t
C Capanin Gururu Teyom
Asyacoban
M MaviMabellee
T There is Hope
Tiniminimavihanim
Tamam canım bı sonrakine katılırsın inşallahCanım benim taşınma işim çıktı iki haftaya ev taşıycam aksatabilirim malesef okumayı. Listeden çıkayım olmazsa ben
Canım ben ismi azam duasına katılayım sadeceHanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.
Kahve __Kokusu
MssPARE
Cookiie
O Okyanus esintisi
Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858
Cemoos
coconatt
ASSOSyal
Ayca_06
sev9
defne-28
evremmrv
H halleycik
A akimel
Minnosprenses
D u t
C Capanin Gururu Teyom
Asyacoban
M MaviMabellee
T There is Hope
Tiniminimavihanim
Esma gurubuna katilabilirim adetim yakınHanımlar ismi azami hazırlıyorum inşallah 2-3 güne başlarız.
Kahve __Kokusu
MssPARE
Cookiie
O Okyanus esintisi
Catlak-kurabiye
M Morlale8
6- Nefes0858
Cemoos
coconatt
ASSOSyal
Ayca_06