- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 33
- 34
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.641
Ceren adı ablası çok teşekkür ederimAllahım hayırlı şifalar versin inşallah adını yazarsan yigenine niyetlede çekerim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceren adı ablası çok teşekkür ederimAllahım hayırlı şifalar versin inşallah adını yazarsan yigenine niyetlede çekerim canım
Ne demek kuzucum rabbim şifa versin tez zamanda inşallahCeren ablası çok teşekkür ederim
Allah razı olsun canım benimm
Allah sendende razı olsun kuzumNe demek kuzucum rabbim şifa versin tez zamanda inşallah
Allah razı olsun canım benimm
Amin Canım hepimize
Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah kuzuya canımCeren adı ablası çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah 1 yıldır hastanede 2 yaşındaydı 3 olacak temmuzda.rabbim kimseye vermesin çok zor çok çekti yavrum yanlış işlem yüzünden elini kaybettik bilekten eli kesildi tedavisi aksadı şimdi ilik nakli olduk uyum sürecini bekliyoruz iyi olacak inşallahRabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah kuzuya canım
Canım benim Allah'ım şifa versin 1000 okudum fırsat buldukça okumaya çalışırım daha da. Allah ona tez zamanda şifa sana da tez zamanda SAĞLIKLı ve HAYIRLI evlat versin evlattan ve sağlıktan kimseye çektirmesin RabbimAmin canım inşallah Allah razı olsun inşallah 1 yıldır hastanede 2 yaşındaydı 3 olacak temmuzda.rabbim kimseye vermesin çok zor çok çekti yavrum yanlış işlem yüzünden elini kaybettik bilekten eli kesildi tedavisi aksadı şimdi ilik nakli olduk uyum sürecini bekliyoruz iyi olacak inşallah
Canım benim inşallah daha da iyi olur inşallah Rabbim bundan sonraki hayatında kuzuya çok güzel sağlıklı sevdikleriyle birlikte uzun ömürler nasip etsin bende fırsat buldukça çekerim dualarıma artık kuzumuda eklerim Rabbim sizlerede kolaylık versin canım ⚘⚘Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah 1 yıldır hastanede 2 yaşındaydı 3 olacak temmuzda.rabbim kimseye vermesin çok zor çok çekti yavrum yanlış işlem yüzünden elini kaybettik bilekten eli kesildi tedavisi aksadı şimdi ilik nakli olduk uyum sürecini bekliyoruz iyi olacak inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sanada hepinizede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinCanım benim Allah'ım şifa versin 1000 okudum fırsat buldukça okumaya çalışırım daha da. Allah ona tez zamanda şifa sana da tez zamanda SAĞLIKLı ve HAYIRLI evlat versin evlattan ve sağlıktan kimseye çektirmesin Rabbim
Allah razı olsun canım eksik olma.Amin inşallah kuzum. rabbim kimseye hastalık vermesin çok zorCanım benim inşallah daha da iyi olur inşallah Rabbim bundan sonraki hayatında kuzuya çok güzel sağlıklı sevdikleriyle birlikte uzun ömürler nasip etsin bende fırsat buldukça çekerim dualarıma artık kuzumuda eklerim Rabbim sizlerede kolaylık versin canım ⚘⚘
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim hepimize daha fazla bekletmeden nasip etsin
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim hepimize daha fazla bekletmeden nasip etsin
Allah razı olsun canım rabbim hepimize en koşa sürede nasip etsin
sev9 defne-28 için okudum Allah kabul etsin rabbim sağlıklı sıhhatli salih saliha evlat versin inşallahHanımlar bugün saat 21:00 de yeni arkadaslarimiz için okumaya devam ediyoruz.lutfen okudum diye bildirmeyi ihmal etmeyelim.
Eylül bebegimiz için Ya Şafi okumaya devam ediyoruz.
KALAN 12.000
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
Bugün sev9 (Şevval) ve defne-28 için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1- @Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- @Catlak-kurabiye (Merve)
5- @Kzbnylmz
6- Nefes0858 (ferda)
7- @Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- ASSOSyal (Elif)
10- @Ayca_06 (Ayşe)
11- sev9 (Şevval)
12- defne-28
13- evremmrv (Merve)
14- @halleycik
15- @akimel
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu @Minnosmeliss @MssPARE @dut agaci çok teşekkür ederiz
Cümlemizden. Amiiin inşallahAllah razı olsun kardeşim hepimize