Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kızlar biraz geç kaldım bugün kusura bakmayın.
Az sonra listeyi paylaşacağım
Az arkadaşımız kaldı ama daha bitmedi kızlar liste.

Hanımlar bugünkü arkadaşlarımız için okumaya devam ediyoruz.bugun 3 arkadaşımıza okuyalım.listemizin sonuna geldik.
yeni dua ve Esmalarımız hazırlamaya devam ediyoruz.

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün evremmrv (Merve) ve H halleycik A akimel için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque (Merve)
2- Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos (Cemile)
8- coconatt (Aysel)
9- ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif)
10- Ayca_06 (Ayşe)
11- sev9 (Şevval)
12- defne-28
13- evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- A akimel

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu @Minnosmeliss MssPARE D u t çok teşekkür ederiz

Şevval ve defne için okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun canım
sev9 defne-28 için okudum Allah kabul etsin rabbim sağlıklı sıhhatli salih saliha evlat versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım Aminn hepimize inşallah
sev9
defne-28
evremmrv
Kızlara okudum Allah kabul etsin inşallah liste bitti
Bebeğim Allah kabul etsin inşallah çok teşekkür ederim
sev9
defne-28
Için okudum. Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inş allah kabul etsin
Ağzına sağlık canım benim çok teşekkür ederim

Benim için okuyan herkesten Allah razı olsun, bütün dualarınız kabul olsun inşallah. Hepinize teşekkür ederim

Ben de evremmrv (Merve) ve H halleycik A akimel için okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım.Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin

Amin Canım

Hepimize

evremmrv H halleycik A akimel için okudum rambim kabul etsin. Kucaklarıni durdursun Salih evlatlar nasip eylesin

Okudum Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin inşallah

Eylul bebek icin 1000 tane okumustum bittimi ya safi devam ediyormuyuz. Birde bebek icin beni de listeye alirmisiniz arkadaslar cocuk sahibi olmak istiyorum

Eylul bebek icin 1000 tane okumustum bittimi ya safi devam ediyormuyuz. Birde bebek icin beni de listeye alirmisiniz arkadaslar cocuk sahibi olmak istiyorum
Eylül bebek için bitti canım.
Birde ameliyat gununde okuruz inşallah.
Bebek için listeye seni ekledim canım.pazartesi falan başlarız inşallah.

Eylül bebek için bitti canım.
Birde ameliyat gununde okuruz inşallah.
Bebek için listeye seni ekledim canım.pazartesi falan başlarız inşallah.
Tsk ederim canim allah razi olsun herkesten dualarda bulisalim insallah ameliyat gununde de olurum insallah eylul bebek icin rabbim sifa versin

evremmrv H halleycik A akimel için okudum Allah kabul etsin rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

evremmrv H halleycik A akimel için okudum. Allah kabul etsin dualarınızı en yakın vakitte yaşayasınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…