Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah kuzuya canım
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah 1 yıldır hastanede 2 yaşındaydı 3 olacak temmuzda.rabbim kimseye vermesin çok zor çok çekti yavrum yanlış işlem yüzünden elini kaybettik bilekten eli kesildi tedavisi aksadı şimdi ilik nakli olduk uyum sürecini bekliyoruz iyi olacak inşallah

Canım benim Allah'ım şifa versin 1000 okudum fırsat buldukça okumaya çalışırım daha da. Allah ona tez zamanda şifa sana da tez zamanda SAĞLIKLı ve HAYIRLI evlat versin evlattan ve sağlıktan kimseye çektirmesin Rabbim

Canım benim inşallah daha da iyi olur inşallah Rabbim bundan sonraki hayatında kuzuya çok güzel sağlıklı sevdikleriyle birlikte uzun ömürler nasip etsin bende fırsat buldukça çekerim dualarıma artık kuzumuda eklerim Rabbim sizlerede kolaylık versin canım ⚘⚘

Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sanada hepinizede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Allah razı olsun canım eksik olma.Amin inşallah kuzum. rabbim kimseye hastalık vermesin çok zor

sev9 defne-28 için okudum Allah kabul etsin rabbim sağlıklı sıhhatli salih saliha evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…