- 1 Eylül 2014
- 25.906
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.621
Aynen öyle gerçekten deEki Görüntüle 2852250 Eki Görüntüle 2852251 Eki Görüntüle 2852252 Eki Görüntüle 2852253 Eki Görüntüle 2852254 Eki Görüntüle 2852255
@MimariyeCemoos
@tiniminihaniim
@MssPARE @Minnosmeliss
@There is Hope
@Ayca_06
@Hmea
@Catlak-kurabiye M Morlale8
@dut agaci
@Asyacoban @ASSOSyal
evremmrv
@coconatt @Magnifiaque
sev9
Nefes0858
@Okyanus esintisi
@halleycik
@akimel
defne-28
Teşekkür ederim canımAllah razı olsun canım ben de senin için okudum
Hamdolsun her gunumuze
Bugunki arkadaslarima okudum en kisa zaman da rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah
Allah hepinizden razı olsun bütün dualarınız kabul olsun inşallah
Amin cümlemize kuzumAllah hepinizden razı olsun bütün dualarınız kabul olsun inşallah
Sağol canım Allah razı olsunAmin sanada geçmiş olsun
Elhamdulillah her halimizeEki Görüntüle 2852250 Eki Görüntüle 2852251 Eki Görüntüle 2852252 Eki Görüntüle 2852253 Eki Görüntüle 2852254 Eki Görüntüle 2852255
@MimariyeCemoos
@tiniminihaniim
@MssPARE @Minnosmeliss
@There is Hope
@Ayca_06
@Hmea
@Catlak-kurabiye M Morlale8
@dut agaci
@Asyacoban @ASSOSyal
evremmrv
@coconatt @Magnifiaque
sev9
Nefes0858
@Okyanus esintisi
@halleycik
@akimel
defne-28
Kuzu almak isterim ama benim yeğenimde lösemi ona çektiğimiz tesbihatlar var o yüzden alamıyorum rabbim şifasını versin bebişinkalan 1.500 kizlar
Tamam Canım sagolasin düşünmen yeter.Kuzu almak isterim ama benim yeğenimde lösemi ona çektiğimiz tesbihatlar var o yüzden alamıyorum rabbim şifasını versin bebişin
1500 aldım bitti. Allah kabul etsin arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun ...Tamam Canım sagolasin düşünmen yeter.
Burada bı topik var mı yeğenin için bizde destek olalım.
Yok kuzum açmadım hiç teşekkür ederim düşündüğün için kendimiz aile arasında yaptık buraya yazmak hiç aklıma gelmediTamam Canım sagolasin düşünmen yeter.
Burada bı topik var mı yeğenin için bizde destek olalım.
Yiğeninin adını yazar mısın 1000 tane de onun için çekeyim aynısını kuzumYok kuzum açmadım hiç teşekkür ederim düşündüğün için kendimiz aile arasında yaptık buraya yazmak hiç aklıma gelmedi
Allahım hayırlı şifalar versin inşallah adını yazarsan yigenine niyetlede çekerim canımKuzu almak isterim ama benim yeğenimde lösemi ona çektiğimiz tesbihatlar var o yüzden alamıyorum rabbim şifasını versin bebişin
Ceren ablası çok teşekkür ederimYiğeninin adını yazar mısın 1000 tane de onun için çekeyim aynısını kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?