Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

M Morlale8 ve Nefes0858 için okudum. Allah'ım kabul etsin
Duam oldu sevincini hayırlı zamanda hayırlı haberlerle yaşarsınız inşallah

Dua grubuna bende okurum
Canım dua grubunda 4-5 günümüz kaldı sonra inşallah daha başka dualarla devam edeceğiz.o zaman seni listeye alayım olur mu.
Senin içinde o zaman sıfırdan başlarız.ama şimdiden okuyayım dersen gönüllü okuyan arkadaslarimizla okumaya başla sende,seni oradan etiketlerim.

Evet canım oda bı vesvese.eger kilamadiysan kaza kilabilirsin ama sen hiç kilmadim diye vazgeçiyorsun oda vesvese oluyor.
Benim bir arkadaşım hem namazını kılıyor arkadan kaza namazını da kılıyor mesela.eskiden kilmadigim namazlar için diyor.

Olur yeni dua grubuna beni eklerseniz sevinirim

M Morlale8 Nefes0858 için okudum Allah kabul etsin Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı salih saliha evlat versin inşallahhh

Tabiki vesvese canım kendinden biliyorum elimden geldiği kadar kaza yapmıyorum ben bazen sabah namazını yapıyorum kalkamazsam inşallah kılarsin sende en kısa zamanda

Allah razı olsun arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin

Okudum allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…