- 27 Mart 2019
- 29.782
- 108.693
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.101
Degistirdim olmamaış miAşkım resmine ne oldu senin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degistirdim olmamaış miAşkım resmine ne oldu senin.
Bilmem çok alışmışım diğer resmine tuaf geldiDegistirdim olmamaış mi
Bir iii gün dursun eskisi daha iyiydi dimiBilmem çok alışmışım diğer resmine tuaf geldi
Eklemisleer beniiSizdemi katilicaksiniz ekliyelim mi
Tamam canım farketmedim hoşgeldinEklemisleer benii
Allah razi olsun
Bir iii gün dursun eskisi daha iyiydi dimi
Kuzum bugün çok yoğundu bu mesajını yeni gördüm kaynamış arada iyiyim sen napiyonKehvem napıyorsunnn
Kuzum bugün çok yoğundu bu mesajını yeni gördüm kaynamış arada iyiyim sen napiyon
İyiyim kuzum oturuyoruz yemek çay keyfi sen napiyon
Bak doğru hatırlıyomuşum Kahve __KokusuBende çay keyfisi yapıyorum seni gördüm kahve cekti canım içeyimde sonra kahveye geçeyim
Hoşgeldin canım
Neyi kuzum ben anliyamadim yaaaa basmadı kafam yorgunluktanBak doğru hatırlıyomuşum Kahve __Kokusu
Kız koşş bi kahve iç yat dinlenNeyi kuzum ben anliyamadim yaaaa basmadı kafam yorgunluktan
Yok kuzu bu saatte beni yatak paklar AncakKız koşş bi kahve iç yat dinlen
Hadi koş yatağa o zaman sabah anlaşırızYok kuzu bu saatte beni yatak paklar Ancak
Yataktayim aşkım aptal bir yorgunluk var üzerimde ama gram uykum yok sahura kadar uyumadigimdan bünyem alıştı uyumuyorHadi koş yatağa o zaman sabah anlaşırız
Aynen alıştı vücudun ondan canım ben şimdi düşünüyorum sabah namazına nasıl kalkcam sanki sahura hep kalkıpta kılmışım gibiYataktayim aşkım aptal bir yorgunluk var üzerimde ama gram uykum yok sahura kadar uyumadigimdan bünyem alıştı uyumuyor
Hem eşinin hem kendi alarmını kur aşkım telefonları uzağa bırak kapatmaya kalkınca ayiliyor insan birde erken uyumaya calis kalkarsınAynen alıştı vücudun ondan canım ben şimdi düşünüyorum sabah namazına nasıl kalkcam sanki sahura hep kalkıpta kılmışım gibi
Bayramınız kutlu olsun kızlarEki Görüntüle 2848147
Ramazan bayramınız kutlu olsun canlar koranasız birbirimize sarilabilecegimiz bayramlarida görürüz inşaallah.
bu senede böyle evde kal ,sağlıklı kal, iyi bayramlar
Cookiie Cemoos Niloyatospikk MssPARE Minnosprenses Ayca_06 Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t ASSOSyal evremmrv coconatt Magnifiaque sev9 Nefes0858 O okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28
Herkese iyi bayramlar inşallah çifte bayram yaşarız herkesin gönlünün dileği bu ay gerçek olurEki Görüntüle 2848147
Ramazan bayramınız kutlu olsun canlar koranasız birbirimize sarilabilecegimiz bayramlarida görürüz inşaallah.
Cookiie Cemoos Niloyatospikk MssPARE Minnosprenses Ayca_06 Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t ASSOSyal evremmrv coconatt Magnifiaque sev9 Nefes0858 O okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28
herkesin bayramı mübarek olsun bu böyle yaşayacağımız son bayram olsun gelecek bayramda sevdiklerimizle birlikte olmak nasip olsun inşallahEki Görüntüle 2848147
Öyle denicem bakalım kuzum kahvem ya aklıma ne geldi benim. Şimdi bebek isteyenler için duamız var ya. Ondan sondada yada onunla birlikte kimin ne niyeti varsa ne istediği varsa herkes içinde dua etsek yaa. Bütün herkese bi duamız geçsinHem eşinin hem kendi alarmını kur aşkım telefonları uzağa bırak kapatmaya kalkınca ayiliyor insan birde erken uyumaya calis kalkarsın