- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.061
Kızlar tanıdığınız bildiginiz hamilelik için çabalayan arkadaşları davet edelim.listeye ekleyelim.
Nureella canım yumoşların için istersen sende katıl duaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar tanıdığınız bildiginiz hamilelik için çabalayan arkadaşları davet edelim.listeye ekleyelim.
En güzel sabahlar sabah namazıyla başlar.
Herkese hayırlı sabahlar.
"Kudüs için dua etmeyi unutmayalim"
Beni de listeye ekler misiniz CemoosAllahümme Ya Evvelü
Ya Varis
Eki Görüntüle 2846998
Enbiya Suresi 87. Ayet
Eki Görüntüle 2847000
Enbiya Suresi 89. Ayet
Eki Görüntüle 2847059
Saffat Suresi 100. Ayet
hanımlar ben bu dualarımızı hazırladım.
5 duamız(esmamız) var.
sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olabilmemiz için isteyenler listesine her duayı (esmayı) 20 ser adet okuyoruz.
bir kişiye toplam 100 adet ediyor.
listeye bugün başlıyorum.2 gün içinde yeni kişiler ekleyebiliriz.sonrasında ekleyemeyiz.
tedavisi olan kişiler tarih belirlerse listeye ayarlama yapacagım.
okudugumuzu lütfen belirtelim.
hergün 21:00 de listeyi ve okunacak kişiyi paylasacagım.
başlama tarihi 13 Mayıs 2021
Perşembe 21:00
Hayırlı geceler herkese benide eklermisiniz bebek için 2.aşılamamı olucam nasip olursa haziranda bende okurum herkesden Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kim bilir kimin duasindayizNamaz kılmak topiginin içeriğini değiştiriyoruz arkadaşlar her keze faydalı olmak adına, dualarla ilerleyeceğiz inşaallah.. son kez herkezi etiket yapıyorum bilgilendirmek amaçlı.. kimin Duaya kendi için, yakını için, hastası için, hacedi için ihtiyacı varsa yardım dua isteyebilir bu sayfadan, elimizden geldiğince hep birlikte okuyacağız inşallah.. Çocuk dileyenler için start verdik Allah'ın izniyle..dualara katılmak isteyenler, yorum yapabilir. benide etiketle diyebilir. aksi şekilde kimseyi etiket yapmayacağım,rahatsızlık vermemek adına.. hakkınızı helal edin Canlar
Ekliyorum canim takipte olunBeni de listeye ekler misiniz Cemoos
Ekliyorum canim takipde olunHayırlı geceler herkese benide eklermisiniz bebek için 2.aşılamamı olucam nasip olursa haziranda bende okurum herkesden Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kim bilir kimin duasindayiz
Tamamdır Allah razı olsunEkliyorum canim takipte olun
Allah razı olsun takipteyimEkliyorum canim takipde olun
Ayy kalbini severim daha ne yapcaksin Allah sana hac nasip etsin insallahAhh düşünceli kuzum benim keşke daha fazlazi gelebilse elimizden ..
Ahhh kuzumm dua ni severim seninAyy kalbini severim daha ne yapcaksin Allah sana hac nasip etsin insallah
Kalbi güzelimAhhh kuzumm dua ni severim senin
Aldım canım listeyeİsterim tabi Canım
Çok iyi olur
Çok sağol CanımAldım canım listeye
Canım benim için uygun katılmak isteyen olursa arkadaşlar etiket yapsınAllahümme Ya Evvelü
Ya Varis
Enbiya Suresi 87. Ayet
Enbiya Suresi 89. Ayet
Saffat Suresi 100. Ayet
hanımlar ben bu dualarımızı hazırladım.
5 duamız(esmamız) var.
sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olabilmemiz için isteyenler listesine her duayı (esmayı) 20 ser adet okuyoruz.
bir kişiye toplam 100 adet ediyor.
listeye bugün başlıyorum.2 gün içinde yeni kişiler ekleyebiliriz.sonrasında ekleyemeyiz.
tedavisi olan kişiler tarih belirlerse listeye ayarlama yapacagım.
okudugumuzu lütfen belirtelim.
hergün 21:00 de listeyi ve okunacak kişiyi paylasacagım.
başlama tarihi 13 Mayıs 2021
Perşembe 21:00
1- Magnifiaque
2- Cookiie
3- O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye
5- M Morlale8
6 Nefes0858
7- Cemoos
8- coconatt
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal
12- Ayca_06
13- D u t
14- defne-28
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE çok teşekkür ederiz
listemiz 2 gun acık lütfen paylasalım daha cok dualarla bulusalım...
Varsa tanıdığınız bildiginiz etiketleyin sizlerde canım.Canım benim için uygun katılmak isteyen olursa arkadaşlar etiket yapsın
Canım ben namaz için etiket dışında birilerini tanımıyorum bide seni tanıyorum bitanesiVarsa tanıdığınız bildiginiz etiketleyin sizlerde canım.
Yarın akşam inşallah başlıyoruz
Sen varsın ya canım yeter bizeCanım ben namaz için etiket dışında birilerini tanımıyorum bide seni tanıyorum bitanesi