• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

herkesin bayramı mübarek olsun bu böyle yaşayacağımız son bayram olsun gelecek bayramda sevdiklerimizle birlikte olmak nasip olsun inşallah 😍

Öyle denicem bakalım kuzum😍 kahvem ya aklıma ne geldi benim. Şimdi bebek isteyenler için duamız var ya. Ondan sondada yada onunla birlikte kimin ne niyeti varsa ne istediği varsa herkes içinde dua etsek yaa. Bütün herkese bi duamız geçsin 😍🤗
Edicez kuzum İnşaallah sırasıyla herkeze edicez😊 acil dua istiyen olursa tabiki ederiz ama öncelik siz okuyalım bitilelim yavaş yavaş olucak inşaallah hepsi 🤗

Eki Görüntüle 2848147

Ramazan bayramınız kutlu olsun canlar♥️ koranasız birbirimize sarilabilecegimiz bayramlarida görürüz inşaallah.
bu senede böyle evde kal ,sağlıklı kal, iyi bayramlar 😘😘

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Niloyatospikk Niloyatospikk MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses Ayca_06 Ayca_06 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t D u t ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. evremmrv evremmrv coconatt coconatt Magnifiaque Magnifiaque sev9 sev9 Nefes0858 Nefes0858 @okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28 defne-28
Amin İyi Bayramlar inşallah o günlere de sağlıkla ulaşırız🥰

Allahümme Ya Evvelü

Ya Varis

Enbiya Suresi 87. Ayet

Enbiya Suresi 89. Ayet

Saffat Suresi 100. Ayet

hanımlar ben bu dualarımızı hazırladım.
5 duamız(esmamız) var.
sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olabilmemiz için isteyenler listesine her duayı (esmayı) 20 ser adet okuyoruz.
bir kişiye toplam 100 adet ediyor.
listeye bugün başlıyorum.2 gün içinde yeni kişiler ekleyebiliriz.sonrasında ekleyemeyiz.
tedavisi olan kişiler tarih belirlerse listeye ayarlama yapacagım.
okudugumuzu lütfen belirtelim.
hergün 21:00 de listeyi ve okunacak kişiyi paylasacagım.

başlama tarihi 13 Mayıs 2021
Perşembe 21:00

1- Magnifiaque Magnifiaque
2- Cookiie Cookiie
3- O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
5- M Morlale8
6 Nefes0858 Nefes0858
7- Cemoos Cemoos
8- coconatt coconatt
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
12- Ayca_06 Ayca_06
13- sev9 sev9
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederiz ❤️
listemiz 2 gun acık lütfen paylasalım daha cok dualarla bulusalım...

Arkadaşlar bu akşam 21:00 de okuyacağınız duaları ve kime okuyacağımizi paylaşacağım inşallah.1gun içinde okudum diye dönüş yaparsınız aktif olduğumuzu takip edebileyim.liste yarın akşam 18:00 civarı kapanacak.isteyen arkadaşları eklemeye devam ediyorum.

Hepinizin bayramı mübarek olsun.saglikli,huzurlu,mutlu bayramlar ❤️

Eki Görüntüle 2848147

Ramazan bayramınız kutlu olsun canlar♥️ koranasız birbirimize sarilabilecegimiz bayramlarida görürüz inşaallah.

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Niloyatospikk Niloyatospikk MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses Ayca_06 Ayca_06 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t D u t ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. evremmrv evremmrv coconatt coconatt Magnifiaque Magnifiaque sev9 sev9 Nefes0858 Nefes0858 @okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28 defne-28
Aminn inşallah canım
🌺🌺🌺Herkese hayırlı bayramlar 🌺🌺🌺

Allahümme Ya Evvelü

Ya Varis

Enbiya Suresi 87. Ayet

Enbiya Suresi 89. Ayet

Saffat Suresi 100. Ayet

5 duamız(esmamız) var.
sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olabilmemiz için isteyenler listesine her duayı (esmayı) 20 ser adet okuyoruz.
listeye bugün başlıyorum.2 gün içinde yeni kişiler ekleyebiliriz.sonrasında ekleyemeyiz.

1- Magnifiaque Magnifiaque Magnifiaque Magnifiaque
2- Cookiie Cookiie Cookiie Cookiie
3- O Okyanus esintisi O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
5- M Morlale8 M Morlale8
6 Nefes0858 Nefes0858 Nefes0858 Nefes0858
7- Cemoos Cemoos Cemoos Cemoos
8- coconatt coconatt coconatt coconatt
9- H halleycik H halleycik
10- A akimel A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
12- Ayca_06 Ayca_06 Ayca_06 Ayca_06
13- sev9 sev9 sev9 sev9
14- defne-28 defne-28 defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv evremmrv evremmrv

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE MssPARE MssPARE D u t D u t D u t D u t çok teşekkür ederiz ❤️

Arkadaşlar bu akşam 21:00 de okuyacağınız duaları ve kime okuyacağımizi paylaşacağım inşallah.1gun içinde okudum diye dönüş yaparsınız aktif olduğumuzu takip edebileyim.liste yarın akşam 18:00 civarı kapanacak.isteyen arkadaşları eklemeye devam ediyorum.

FB_IMG_1620885996602.jpg

Allahümme Ya Evvelü

Ya Varis

Enbiya Suresi 87. Ayet

Enbiya Suresi 89. Ayet

Saffat Suresi 100. Ayet

5 duamız(esmamız) var.

1- Magnifiaque Magnifiaque Magnifiaque Magnifiaque
2- Cookiie Cookiie Cookiie Cookiie
3- O Okyanus esintisi O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
5- M Morlale8 M Morlale8
6 Nefes0858 Nefes0858 Nefes0858 Nefes0858
7- Cemoos Cemoos Cemoos Cemoos
8- coconatt coconatt coconatt coconatt
9- H halleycik H halleycik
10- A akimel A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
12- Ayca_06 Ayca_06 Ayca_06 Ayca_06
13- sev9 sev9 sev9 sev9
14- defne-28 defne-28 defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv evremmrv evremmrv

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE MssPARE MssPARE D u t D u t D u t D u t çok teşekkür ederiz ❤️

Eki Görüntüle 2848236
Hayırlı bayramlar😍😍😍 rabbim vesile kılsın inşallah. Bu akşam 21 e kadar mı okunacak canım bu ayetler

Eki Görüntüle 2848147

İyi bayramlar canım 🥰🤗

Allahümme Ya Evvelü

Ya Varis

Enbiya Suresi 87. Ayet

Enbiya Suresi 89. Ayet

Saffat Suresi 100. Ayet

5 duamız(esmamız) var.

1- Magnifiaque Magnifiaque
2- Cookiie Cookiie
3- O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
5- M Morlale8
6 Nefes0858 Nefes0858
7- Cemoos Cemoos
8- coconatt coconatt
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
12- Ayca_06 Ayca_06
13- sev9 sev9
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederiz ❤️

Tamam canım. Herkesten Allah razı olsun ❤️ iyi bayramlar hepimize🤲

Back