• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Allahümme Ya Evvelü

Ya Varis

Enbiya Suresi 87. Ayet

Enbiya Suresi 89. Ayet

Saffat Suresi 100. Ayet

hanımlar ben bu dualarımızı hazırladım.
5 duamız(esmamız) var.
sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olabilmemiz için isteyenler listesine her duayı (esmayı) 20 ser adet okuyoruz.
bir kişiye toplam 100 adet ediyor.
listeye bugün başlıyorum.2 gün içinde yeni kişiler ekleyebiliriz.sonrasında ekleyemeyiz.
tedavisi olan kişiler tarih belirlerse listeye ayarlama yapacagım.
okudugumuzu lütfen belirtelim.
hergün 21:00 de listeyi ve okunacak kişiyi paylasacagım.

başlama tarihi 13 Mayıs 2021
Perşembe 21:00

1- Magnifiaque Magnifiaque Magnifiaque Magnifiaque
2- Cookiie Cookiie Cookiie Cookiie
3- O Okyanus esintisi O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
5- M Morlale8 M Morlale8
6 Nefes0858 Nefes0858 Nefes0858 Nefes0858
7- Cemoos Cemoos Cemoos Cemoos
8- coconatt coconatt coconatt coconatt
9- H halleycik H halleycik
10- A akimel A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
12- Ayca_06 Ayca_06 Ayca_06 Ayca_06
13- sev9 sev9 sev9 sev9
14- defne-28 defne-28 defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv evremmrv evremmrv

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE MssPARE MssPARE D u t D u t D u t D u t çok teşekkür ederiz ❤️
listemiz 2 gun acık lütfen paylasalım daha cok dualarla bulusalım...

Arkadaşlar bu akşam 21:00 de okuyacağınız duaları ve kime okuyacağımizi paylaşacağım inşallah.1gun içinde okudum diye dönüş yaparsınız aktif olduğumuzu takip edebileyim.liste yarın akşam 18:00 civarı kapanacak.isteyen arkadaşları eklemeye devam ediyorum.

Hepinizin bayramı mübarek olsun.saglikli,huzurlu,mutlu bayramlar ❤️

Eki Görüntüle 2848236
Ben adet oldum kızlar katilamiyacam adetli okunmaz heralde

Bu duaları bitirince başka duaları okuruz canım ama toplu hangi dua onu bilmiyorum ben.var mi aklında bişey.
Öyle değil canım. Mesela bir saat belirleriz o saatte herkes aynı anda belli bir duamızı ederiz bağışlama duası gibi düşün. Sonra herkes kişisel olarak dua eder. Yani okuma bittikten sonra hem okunan kişiye hemde aynı anda herkes birbirine dua edecek. Mantıklı olur mu bilemedim yinede

Öyle değil canım. Mesela bir saat belirleriz o saatte herkes aynı anda belli bir duamızı ederiz bağışlama duası gibi düşün. Sonra herkes kişisel olarak dua eder. Yani okuma bittikten sonra hem okunan kişiye hemde aynı anda herkes birbirine dua edecek. Mantıklı olur mu bilemedim yinede
Olur tabii canım.oyle okuyacagimiz duayı bulalım.inşallah toplu dua da ederiz.ben düşünmemiştim aklıma bişey gelmedi şuan 😊

Olur tabii canım.oyle okuyacagimiz duayı bulalım.inşallah toplu dua da ederiz.ben düşünmemiştim aklıma bişey gelmedi şuan 😊

Bende başkasından duydum 🤭 ama çok hoşuma gitmişti kuzum. O duayı nerden bulacağız yada o tarz dua yazabilecek iyi bilgisi olan varsa da olabilir aslında.

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün Magnifiaque Magnifiaque ve Cookiie Cookiie için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque Magnifiaque
2- Cookiie Cookiie
3- O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
5- M Morlale8
6- Nefes0858 Nefes0858
7- Cemoos Cemoos
8- coconatt coconatt
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
12- Ayca_06 Ayca_06
13- sev9 sev9
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederiz ❤️

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün Magnifiaque Magnifiaque ve Cookiie Cookiie için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque Magnifiaque
2- Cookiie Cookiie
3- O Okyanus esintisi
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
5- M Morlale8
6- Nefes0858 Nefes0858
7- Cemoos Cemoos
8- coconatt coconatt
9- H halleycik
10- A akimel
11- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
12- Ayca_06 Ayca_06
13- sev9 sev9
14- defne-28 defne-28
15- evremmrv evremmrv

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses MssPARE MssPARE D u t D u t çok teşekkür ederiz ❤️
Canım bugün başladı dimi🤗

Back