Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar ben bu dualarımızı hazırladım. 5 duamız(esmamız) var. sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olabilmemiz için isteyenler listesine her duayı (esmayı) 20 ser adet okuyoruz. bir kişiye toplam 100 adet ediyor. listeye bugün başlıyorum.2 gün içinde yeni kişiler ekleyebiliriz.sonrasında ekleyemeyiz. tedavisi olan kişiler tarih belirlerse listeye ayarlama yapacagım. okudugumuzu lütfen belirtelim. hergün 21:00 de listeyi ve okunacak kişiyi paylasacagım.
Arkadaşlar bu akşam 21:00 de okuyacağınız duaları ve kime okuyacağımizi paylaşacağım inşallah.1gun içinde okudum diye dönüş yaparsınız aktif olduğumuzu takip edebileyim.liste yarın akşam 18:00 civarı kapanacak.isteyen arkadaşları eklemeye devam ediyorum.
Hepinizin bayramı mübarek olsun.saglikli,huzurlu,mutlu bayramlar
Öyle değil canım. Mesela bir saat belirleriz o saatte herkes aynı anda belli bir duamızı ederiz bağışlama duası gibi düşün. Sonra herkes kişisel olarak dua eder. Yani okuma bittikten sonra hem okunan kişiye hemde aynı anda herkes birbirine dua edecek. Mantıklı olur mu bilemedim yinede
Öyle değil canım. Mesela bir saat belirleriz o saatte herkes aynı anda belli bir duamızı ederiz bağışlama duası gibi düşün. Sonra herkes kişisel olarak dua eder. Yani okuma bittikten sonra hem okunan kişiye hemde aynı anda herkes birbirine dua edecek. Mantıklı olur mu bilemedim yinede
Bende başkasından duydum ama çok hoşuma gitmişti kuzum. O duayı nerden bulacağız yada o tarz dua yazabilecek iyi bilgisi olan varsa da olabilir aslında.
Bende başkasından duydum ama çok hoşuma gitmişti kuzum. O duayı nerden bulacağız yada o tarz dua yazabilecek iyi bilgisi olan varsa da olabilir aslında.
lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
Bugün Magnifiaque ve Cookiie için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
Bugün Magnifiaque ve Cookiie için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.