Namaria Günlükleri

Canım akşam yemeginden 1 saat sonra içmek iyi oluyor. Ben diyet yaparken içtiğim çayları değiştiriyordum onun çok faydası oluyor bir müddet yeşil çay bir müddet beyaz çay bir müddet de kiraz sapı çayı içerdim
zeytin yaprağının bir çok şeye faydası da var üstüne zayıflamaya da yardımcı , kullanıp faydası oldu diyen örneğimiz sen de varsın bu çayı yapıp içmek lazımmmm:)
sağ gülüm bilgi için inşallah bu akşamdan itibaren ben de demler içerim hepimize şifa olsun

Allah razı olsun ablacim 😍💞
Dedigin gibi baslamak ve inanmak Allahin izniyle sonucu getirecek.
İnsallah basari hikayemi de yazacagim gunler gelir destegin ve guzel kalbin icin ben tesekkur ederim canim ablam 💏😍
aa insan kardeşine destek olmayıp kime olacak tabi ki elimden geldiğince yanındayım başarı hikayeni yazdığın da bu defa ilk ben yorum yapıcammm, ve ilk cümlem başaracağını ben zaten ilk baştan biliyordum olacak :rolleyes:

Bana da ilham oldu sayfan ben de yeniden başlıyorum sağlıklı yaşamaya. Şekeri tamamen cikartiyirum bu günden itibaren.
Cok sevindim canim gelismeleri de yazarsin burda istersen birbirimizi de motive ederiz 🥰💞
Tamamen cikartirsan bir sure sonra yoksunluga girebilir vucuudn canim minimuma indirmek ya da meyve lerden ya da bitter cikolatadan vs almak daha iyi olmaz mi 🤔

Cok sevindim canim gelismeleri de yazarsin burda istersen birbirimizi de motive ederiz 🥰💞
Tamamen cikartirsan bir sure sonra yoksunluga girebilir vucuudn canim minimuma indirmek ya da meyve lerden ya da bitter cikolatadan vs almak daha iyi olmaz mi 🤔
Canim zaten cayima kahveme atmam ben arada bir yiyorum yani tatlı falan onları cıkartıcam meyveye çok düşkün değilim arada bir hünnap yiyorum. O çok iyi geliyor diyabete. Hünnap bulabilirsin aslında şimdi tam zamanı kurutulmuş olarak aktarlarda var

X