• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NALCY'nin başarı öyküsü...

helal olsun diyorum sana....başka söylencek laf yok bunun üstüne..bnde kilolarımdan çok şikayetçiyim yaşım 19 ve tahminen 70 yada 73 kiloyum..bnde bir türlü weremiyorum..daha doğrusu azim yok hırs yok..ama snn bu yazını okudum birden hırs geldi bana..yarından itibaren bnde sıkı diyete giriyorumm..sn kaç ayda werdin bu kiloları cnm ???

teşeekkürler canım 9 ayda verdimm...insan tartıda rakamların indiğini görünce dahada hırslanıyor canım...

tatlım seni tebrik ediyorumm :nazar: a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İnsan 9 ay hemen hergün ne yediğini, ne hissettğini ,ne yaptığını gördüğü arkadaşının zaferine kendi gibi seviniyor .Azmettin başardın ..ve sen bunu çok fazla hakettin .İnş bidaha geri gelmezler çok tebrik ederim burçinim :lepi:

Son düzenleme:
Verilen kiloların kalıcı olması için 5 sene korumak gerekiyormuş .buna sevindim en az 5 sene daha 80-90 topiğini şenlendiricez inş zemuszemus

İnsan 9 ay hemen hergün ne yediğini, ne hissettğini ,ne yaptığını gördüğü arkadaşının zaferine kendi gibi seviniyor .Azmettin başardın ..ve sen bunu çok fazla hakettin .İnş bidaha geri gelmezler çok tebrik ederim burçinim :lepi:

teşekkür ederim canım benim...inşallah senin başarı öykünüde okurum...olumunekankayizsmile

Verilen kiloların kalıcı olması için 5 sene korumak gerekiyormuş .buna sevindim en az 5 sene daha 80-90 topiğini şenlendiricez inş zemuszemus

ben sizsiz bir hayat düşünemiyorum ki...mutlu olmama katkıda en büyük payı olan sizlersiniz....ben çok alıştım bu topiğe kolay kolay bırakmak mümkün değil...hep beraber 5 sene değil inşalllah daha uzun süre sohbetimizin şeker tadında olması dileğiyle canım.....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrik ederim cnm ben k.h. diyeti yapıyorum ilgimi çekti bizim diyette yasak olan şeyleri yiyerek zayıflamışsın pilav bulgur meyve vbg. enteresan geldi demekki biz bunları yediqimiz zaman boşuna panik oluyoruz tekrar tebrikler..vereliniortak

hımm harika görünüyorsun nalcycim
benim de bir sorum olacaktı canım
ara öğünleri ne yaptın? o aralarda mı kahve içtin? ara öğün saatlerinde insan çok acıkıyo çünkü

ben de 2 sene diye biliyordum canım püsküütten öğrenmiştim yanlış mı okudum acaba?

evet NALCY harika görünüyorsunnn azmıne hayranım özellikle 9 ay sabretmekk çok büyük bir irade maşllahh...darısı başımıza...

tebrikler nalcy çok güzel görünüyorsun hayran kaldım azmine benimde hedefim 60 kiloydu ama ben durdum veremiyorum bir türlü geri kalanı:(68 de takılı kaldım
bu arada beni hatırladınmı bilmiyorum bende o topikteydim eskiden tabi:(
isteğim dışında olan olaylardan dolayı ayrıldım 2.dönüşümde kimseden eskisi gibi yüz bulamayınca (tabiri caizse cnm)kendimi kötü hissettim ve çıktım
ama itiraf etmeliyim o günlerimi özlüyor ve çok arıyorum
geri dönmeyi çok istedim ama cesaretim yok acaba eskisi gibi olurmu ortamım
diye düşünmekten kendimi alamıyorum
her buraya girdiğimde gözüm 80-89 topiğinde mafoldumben
neyse cnm seni bütün içtenliğimle kutluyorum inşlah hep kilolarını korursun bir dahada geri almassın cnm öptüm olumunekankayizsmile (hepinizi çok seviyorum arkadaşlara çok slmlar)

tebrikler nalcy çok güzel görünüyorsun hayran kaldım azmine benimde hedefim 60 kiloydu ama ben durdum veremiyorum bir türlü geri kalanı:(68 de takılı kaldım
bu arada beni hatırladınmı bilmiyorum bende o topikteydim eskiden tabi:(
isteğim dışında olan olaylardan dolayı ayrıldım 2.dönüşümde kimseden eskisi gibi yüz bulamayınca (tabiri caizse cnm)kendimi kötü hissettim ve çıktım
ama itiraf etmeliyim o günlerimi özlüyor ve çok arıyorum
geri dönmeyi çok istedim ama cesaretim yok acaba eskisi gibi olurmu ortamım
diye düşünmekten kendimi alamıyorum
her buraya girdiğimde gözüm 80-89 topiğinde mafoldumben
neyse cnm seni bütün içtenliğimle kutluyorum inşlah hep kilolarını korursun bir dahada geri almassın cnm öptüm olumunekankayizsmile (hepinizi çok seviyorum arkadaşlara çok slmlar)

CANIM TABİKİDE HATIRLADIM...SENİN YAZDIKLARIN KİMSENİN GÖZÜNDEN KAÇMIYOR AMA BAZEN OLUYOR İŞTE BENDE BAZEN BİŞEYLER YAZINCA CVP ALAMIYORUM...AMA ÜZÜLME TATLIM SEN GERİ GEL...BİZ SANA DESTEK OLUCAZ...EN KISA ZAMANDA ARAMIZA DÖNMEN UMUDUYLA....opuyorumnanaktan

tebrik ederim cnm ben k.h. diyeti yapıyorum ilgimi çekti bizim diyette yasak olan şeyleri yiyerek zayıflamışsın pilav bulgur meyve vbg. enteresan geldi demekki biz bunları yediqimiz zaman boşuna panik oluyoruz tekrar tebrikler..vereliniortak

CANIM BENCE NORMAL DİYET YAPMAK EN GÜZELİ HEM AÇ KALMIYORSUN,HERŞEYDEN AZAR AZAR YİYORSUN HEMDE KİLO VERİYORSUN..BEN K.H DİYETİNİ HİÇ YAPMADIM YAPAMAMDA..ÇÜNKÜ MEYVEDEN VE SEBZEDEN UZAK DURAMAM...PİLAV VAZGEÇİLMEZİM BENİM ONU MUTLAKA HAFTADA 2 KEZ YİYECEM..ÇOK SEVERİM AMA 3 KAŞIĞI MALESEF GEÇMİYOR...

hımm harika görünüyorsun nalcycim
benim de bir sorum olacaktı canım
ara öğünleri ne yaptın? o aralarda mı kahve içtin? ara öğün saatlerinde insan çok acıkıyo çünkü

ben de 2 sene diye biliyordum canım püsküütten öğrenmiştim yanlış mı okudum acaba?

CANIM ARA ÖĞÜNLERDE MEYVE YEDİM KAHVEYİ ÇOK ACİL DURUMLARDA AÇ OLDUĞUM VE ÖĞÜNÜ BEKLEYEMİYECEK DURUMDA OLDUĞUM ZAMANLARDA İÇİYORDUM YANİ KAHVE BENİM GİZLİ SİLAHIMDI...

super gorunuyorsun canım tebrıklerrr

opuyorumnanaktan

evet NALCY harika görünüyorsunnn azmıne hayranım özellikle 9 ay sabretmekk çok büyük bir irade maşllahh...darısı başımıza...

İNŞALLAH CANIM ZAMAN BANA ASLA YAPAMIYACAĞIM ŞEYİ YAPTIRDI...ZAYIFLAMAK BENİM İMKANSIZIMDI...VE BEN O İMKANSIZI BAŞARDIM....

tebrk ederimm darısı başımaaa.sa.s

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

CANIM TABİKİDE HATIRLADIM...SENİN YAZDIKLARIN KİMSENİN GÖZÜNDEN KAÇMIYOR AMA BAZEN OLUYOR İŞTE BENDE BAZEN BİŞEYLER YAZINCA CVP ALAMIYORUM...AMA ÜZÜLME TATLIM SEN GERİ GEL...BİZ SANA DESTEK OLUCAZ...EN KISA ZAMANDA ARAMIZA DÖNMEN UMUDUYLA....opuyorumnanaktan

tşk ederim cnm inşlah gelirim çok istiyorum ama cesaretim yok hani başka topiğede gidemiyorum biliyormusun sanki sizler ilk göz ağrılarımsınız vazgeçemiyorum
desteğinizden asla şüphe duymadım duymamda zaten tatlım
en kısa zamanda cesaretimi toplayıp bir daha çıkmamak üzere aranıza katılcam inşallah
kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Back