- 20 Eylül 2010
- 5.004
- 64
çok çok tebrik ederim seni
resimlerin de çok güzel görünüyo
kendimi sıkmadım demişsin, bence zayıflamandaki püf nokta da bu
kendini ne kadar sıkarsan o kadar gitmiyo kilolar
ayrıca 38 bedene şişman muamelesi yapılması olayına da çok sinir oldum
herkes 0 beden olcak sanki hey allahım yaa
ayne yaa bende sinir oldum 38 beden şişmanmı oldurmuş yaa bence onlar tahta kurusu olduğu için erkekler beğenmiyo balık etli kadınları kıskanıyolar..ben bi erkek olsaydım asla 0 beden kız istemezdim benim eşimde kadın dediğin elini attınmı gelcek diyo bende şuan 65,8 kiloyum 58-60 kilo olmak istiyorum eşim böyle iyisin diyo ama benim ideal kilom 60 boyum 166 bende rejim yapmıyorum sadece dikkat ediyorum haftada 1 kere yersem burgerking yiyorum oda bazen pazarları oluyo yada cnm baska şey istiyosa öğlende yiyorum aksamları ekmek yemiyorum pilav varsa hele 6da yiyorum bol bol su içiyorum ama bu aralar takıldım kaldım gitmiyo kilolar sporda yapmam lazım ama evde boş veriyorum salonada 2 yasında oğlum var gidemiyorum acelem yok insallah bi gün görürüm 58 olduğumu bende rejim artık yapamıyorum sadece dikkat ediyorum ama kilo vermem durdu zaten hep yazın 65 oluyorum kışın 68..65 oluncada yazın yemesem bile 1 gram bile gitmiyo o kadar az yemeye ve okadar su içmeme rağmen sıkıldım artık anlamadım ben bu işi