süpersin tatlım. darısı başıma :)
şu an çok önemli bir süreçtesin bunu sakın unutma, bu formunu koruman gerekiyor ki geri alman zorlaşsın.
bir de fotoya bakarak yorum yapıyorum sadece. kol kaslarını birazcık çalıştırman gerektiğini düşünüyorum. hafif ve şekle sokucu egzersizleri internetten çok rahat bulabilirsin.
resimlerine baktım da harikasın gerçekten.27 kg az uz değil tabi.ve sein de dediğin gibi "YETERKİ SİZE YAPMANIZ İÇİN GEREKLİ BİR SEBEP LAZIMMMMMMMM..."sanırım bu sebep "kendini daha iyi daha güzel hissetmek"olsa başarı oranımız daha da artacaktır.74 kg yum bebeğim yok ve bebek düşünüyorum 3 ay a kadar 9-10 kg versem çok iyi olacak
diyet listeni yazar mısın canım
öncelikle tebrik ederim,ben vermesi gereken 15kg fazlası varken diyet yap bırak yap bırak modeli takılarak artık fazlası 20 kg olan bir insan olarak 27 kg vermeyi ayakta alkışlıyorum...
size 2 sorum olacak... 1.si bu kdr kiloyu ne kdr zmnda verdiniz?
2. si günde kaç kahve içtiniz? bu benim için önemli bir soru çünkü kahve gerçekten benim de iştahımı kesiyor,üstelik enerji de veriyor ama uykumu kaçırıyor,günde 3-4 kahve içsem uyku fln kalmaz biterim herhalde...
[ı]veeeeeeeee şunu unuttum 80-89 topiği arkadaşlarım size çok ama çok teşekkür ederim sizin verdiğiniz motivasyonunda bu 27 kiloyu vermemde bir payı var....
((izlem,feryal,aylin,banu,sema,bahar,melahat,tülay,........))))unuttuğum varsa soryyy
ve şunu anladım ki insan yemek yemekle mutlu olmuyor,,güzel iltifatlar alınca mutlu oluyormuş.....
şimdi o elinizdeki çikolataları bırakın ve ayna karşısına geçip ben başarıcam diyin ve başarınnnnn.....
Ben artık şişman değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?