Gercekten hayret icindeyim ne acı etrafımız cocugu olmadığı, hayatında olmadığı istemediği bir adamın parasını ömür boyu almayı hak görüyor bu gercekten acınası.. toplumu bunun nasıl yozlastırdığının farkında değilsiniz sanırım siz ömür boyu ssk lı bi ise girmeyip cocuksuzken nafaka almak, aşık olduğunuz halde nafaka kesilmesin diye evlenmeyen binlerce kadının, cocuksuz kadına ömür boyu ödenen nafaka zorunluluğundan tekrar yuva kuramayan adamların ve kadınların yozlaştıgını büyük cerceveden göremiyorsunuz sanırım.. ki zaten Devlette artık bu manipülasyonun farkında ki cocuksuz kadına ödenen nafaka kaldırılıyor olması gereken.. Sonucta çocuğu olmayan bir kadını nicin bir adam ömür boyu baksın ya böyle bisey olabilir mi? Benim basıma benzeri geldi merak etmeyin, nişanlanmıstım seneler önce aynı dönem issiz kalmıstım ayrıldıgım icin kız tarafına ait oldugu takılar karsı tarafın cirkefliğinden hepsini iade etmistim düsün issiz dönemim ve benim takım! Biz bize ailt olandan vazgeçiyoruz huzurumuz icin, kimileri de kendime ait olmayana göz dikip hak diyor