Nafaka

zeynepgg06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
9
36
25
Iyi geceler herkese
Nafaka artışını nasıl hesaplıyorum bilen var mıdır acaba yani şu an 1000 tl nafaka alan biri üfe oranında artışla ne kadar alır

Iyi geceler herkese
Nafaka artışını nasıl hesaplıyorum bilen var mıdır acaba yani şu an 1000 tl nafaka alan biri üfe oranında artışla ne kadar alır
Nafakayı çocuğunuz için mi alıyorsunuz kendiniz için mi

kadınların evliliği ve boşanmasını geçim kapısı olarak görmelerini ben de tasvip etmiyorum

Bende eskiden boyle dusunuyodum. Buyuksehirde elimin altinda her imkan varken bunu söylemek kolaymis ki tecrubem olmasina ragmen aylardir iş bulamıyorum. Gerci benim bebegim de var o ayri bir mesele.
Gecim kaynagi olacak kadar buyuk bir para degil Bu. şöyle düşünün ayda 1000tl alan insan calismadan tum ihtiyaclarini bu parayla karsilayabilir mi?
Genellikle erkekler kadinlari cildirttigi icin psikolojik destek olarak geliyor bu paralar bana

İnşallah güzel bir iş bulursunuz

Devlet aslında ödemeli bu paraları, işsizlik maaşı gelmeli, birini birine baktırmaktansa.

Çünkü böyle olunca erkekler evlilikten kaçıyor, evlenene keriz gözüyle bakıyorlar, toplum aile yapısı bozuluyor.

Bencede devlet destek olmali. Gecici de olsa.
Bosaninca duzemi degisen, evi terk eden, tasinan kisi kadin oluyor.

Aslinda sorun psikolojik. Hem kadinlar hem erkekler teste tabi tutulmali. Kendisine saglanan haklari kotu niyetle kullanan kadinlar da var, kotu bencil gecimsiz erkekler de var. Testi gecenler evlense bu kadar sorun olmayacak bence. Soeun kanunlarda degil insanlarda

Nafakadan kaçmak için evlenmeyen erkek yiyeceği haltları biliyordur da evlenmiyordur. İnsan boşanacağını hesap ederek evlenmez.Adam gibi adamlar zaten evlenir yuvasına çococuğuna sahip çıkar. Hem evlenmeyince toplum yapısı nasıl bozuluyormuş onu merak ettim? Çünkü müge anlıda , heberlerde izlediğim toplum hep evli de...

Çok haklısınız evlilik ve çocuk yapma teste tabi olmalı, sonra bisürü psikolojisi bozuk insan normal insanlara salça oluyorlar

Devlet kanunla bağlasa bile nafakayı kontrolü,denetimi eksik bana göre.Kağıtta yazan paris ,gerçekler türkiyem

Erkekler evlenince kadınları eve kapatıyor.Calismasina izin vermiyor.Sonra saçma sapan olaylarla boşanma oluyor.Erkek işinde gücünde devam, kadin ortalarda rezil oluyor, iş yok, para yok, güvence yok.
Evlenip ben bakarim sana deyip, sonra da ortada bıraktığı kadına bakmak zorunda erkekler.
Nafaka da yasal bir hak.

Eğer çocuğu yoksa nafakayı kendisi için alması çok saçma. Çalışıp ayakları üzerinde durmak varken boşandığı adamın cebinden geçinmesi pek doğru değil
Çocuğum için alıyorum nafakayı. Gebelik hormonuna özellikle baktirmadim regl olmadığım için tüm hormonlara bakıldı bilmeden önyargi yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…