Nafaka arttırmak istemeyen baba ve dava süreci

Yok paraya gelince sen yap . Lafa gelince ben çocuğum için herseyi yaparım

Merhaba, devam eden bir boşanma davanız varsa o kesinleşmeden nafaka arttırım davası açamazsınız. İlkokul mezunu arzuhalci bilmez bunu.
Merhaba boşanma davası bitti fakat Karşı taraf itiraz ettiği için üst mahkemeye gitti . Nafaka davası için uygun zaman ne zaman peki . İtirazı sonuçlanınca mı ?

ÜFE tüfe talep etmedi . Ben böyle bir uygulama olduğunu sizden öğrendim

Merhaba boşanma davası bitti fakat Karşı taraf itiraz ettiği için üst mahkemeye gitti . Nafaka davası için uygun zaman ne zaman peki . İtirazı sonuçlanınca mı ?
boşanma davası ilk derece mahkemesinde bitmiş dava üst mahkemede devam ediyor hala kesinleşmemiş. bir avukatla çalışmanızı tavsiye ederim.

davanı kendin açabilir, kendin takip edebilirsin elbetteki dava masrafı karşı tarafa kalacaktır. Çocuğa yaptığın masrafları kanıtla avukata 70 bin verme yazık dilekçe konusunda yardımcı olurum bana özelden mesaj atabilirsin. Ayrıca her sene ÜFE oranında artış isteriz dilekçede

Teşekkür ederim

Çocuğunuza yaptığınız bütün masrafların faturalarını saklayın, okul, servis, kıyafet, kreş. 2020 yılında enflasyon bu kadar yüksek değildi, zam oranı belirtmek çok uygulanmıyordu. Artık 1.000 tl nafaka komik kalıyor. Davayı açarken dilekçeye faturaları da ekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…