Nafaka arttırmak istemeyen baba ve dava süreci

Turkiyede cocuk ailenin. Bosanirken cocugun hayat standardinin degismesi devletin derdi degil. Nafakalar icin de bakis acisi asgari ucret uzerinden.
O duydugumuz yuksek nafakalar veren itiraz etmedigi icin. Beklentiniz cok yuksek olmasin.
Ancak dilekce ekine masraflariniz, cocuga ait masraflar, eski esinizin hayat standardi ve geljr ispati gibi deliller belki kanaati yukseltir.
70bin tl cok. Uygun fiyatli bir avukatla halletmeye calisin. Eskiden arzuhalciler vardi, her isi bilirlerdi

Dilekçeye bile diğer avukatlara göre uçuk fiyatlar ister biraz pahalı bir ücret tarifesi var . Sanırım dilekçeyi başka avukata yazdırıp kendim devam ederim
Ben o kısmı kaçırmışım,bu çok fazla ya.
bencede zaten avukatın biraz pahalı bi tarifesi var

Merhaba 70 bin tl avukat ücreti yanlış anlayanlar olmuş ben 70 istemiyorum.arzuhalcide aklıma geld

ÜFE TÜFE ikisinde belirtilmeli mi dilekçede .avukatım neden böyle bir sorumsuzluk yaptı bilmiyorum puan çok üzgünüm

Barodan yoksulluk belgesi çıkarttırıp ücretsiz avukat isteyebilirsiniz diye duydum

Barodan avukat talep edin 70 bin ödemezsiniz

Dilekçeye bile diğer avukatlara göre uçuk fiyatlar ister biraz pahalı bir ücret tarifesi var . Sanırım dilekçeyi başka avukata yazdırıp kendim devam ederim

bencede zaten avukatın biraz pahalı bi tarifesi var
iyi de avukatınız bu dava görülürken baştan her sene TÜFE oranında artmasını talep edebilirdi -ben avukat filan dğeilim, ama bu basit bir uygulama herkes baştan böyle bağlatıyor nafakayı. nafaka arttırımı zaten normalde tüfeye göre oluyor yani.

avukat olan birisi bunu illa belirtmek mi gerekiyor yoksa mahkeme otomatik mi TÜFEye endeksliyor onu açıklayabilir belki

siz hiç demediniz mi avukatınıza biz neden TÜFE artış istemedik baştan diye?
önce iyi avukatlık yapsın da sonra güzel ücret talep etsin

yoksa normalde daha azdı da TÜFEyLe mi 1000 TL oldu?

nafaka arttırımı enflasyon güncellemesi için değil yani aslında onun amacı atıyorum mesela çocuk okula başladı masrafı çoğaldı gibi şeyler için.

ÜFE TÜFE ikisinde belirtilmeli mi dilekçede .avukatım neden böyle bir sorumsuzluk yaptı bilmiyorum puan çok üzgünüm
Artırım davası açmayı iste diye belkide
Ben öyle artırım olduğundan haberim bike yokken avukatım ilk dilekçede talep etti ve kabul edildi.
Bizimki Üfe Tüfe ortalaması oranında artış talep etti,Üfe oranında daha karliymis burada yazılanlara göre,Üfe oranında artış diye yazın siz.

NOT : Hakim sadece talepleri değerlendirir,kendisi talep yokken artış kararı veremez.

Merhaba, devam eden bir boşanma davanız varsa o kesinleşmeden nafaka arttırım davası açamazsınız. İlkokul mezunu arzuhalci bilmez bunu.

Hayatım ne haksız olması Allah aşkına. 1000 liraya ne var? Senin için bir şey yapmıyor ki,çocuğuna veriyor bu parayı.

Sende çalışıyorsun çalışmasan nafaka istemekte haklısın diyor . Çocuğuma da annenin çok parası var bana 2bin tl göndersin demiş sinirim bozdu
Niye anne çalışınca kendi babalıktan istifa etmiş mi sayılıyor. Bu erkek türü son zamanlarda türedi galiba oğlunun maddi ihtiyaçlarını bile karşılamıyorsa E çocuğun kimlikten baba adının silinmesini talep etsin bari. Ruh hastası herif

Ben de kızıma 600 lira alıyorum 2021 de verilmiş bir karar bu. Ocak da Tüfe ye göre artacak o zaman da 900 TL olacakmış o yüzden tekrar nafaka artırım davası açtık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…