Dilekçeye bile diğer avukatlara göre uçuk fiyatlar ister biraz pahalı bir ücret tarifesi var . Sanırım dilekçeyi başka avukata yazdırıp kendim devam ederimEmin değilim bu konuda ama evet olmaz sanırım. Peki sadece dilekçe yazımını yapsa ve davayı kendiniz açıp takip etseniz? O zaman vereceğiniz ücret çok daha uygun olur. Belki kabul eder? En azından dilekçe düzgün olursa sonrasını takip etmek bi nebze kolay olabilir belki yani
bencede zaten avukatın biraz pahalı bi tarifesi varBen o kısmı kaçırmışım,bu çok fazla ya.
Merhaba 70 bin tl avukat ücreti yanlış anlayanlar olmuş ben 70 istemiyorum.arzuhalcide aklıma geldTurkiyede cocuk ailenin. Bosanirken cocugun hayat standardinin degismesi devletin derdi degil. Nafakalar icin de bakis acisi asgari ucret uzerinden.
O duydugumuz yuksek nafakalar veren itiraz etmedigi icin. Beklentiniz cok yuksek olmasin.
Ancak dilekce ekine masraflariniz, cocuga ait masraflar, eski esinizin hayat standardi ve geljr ispati gibi deliller belki kanaati yukseltir.
70bin tl cok. Uygun fiyatli bir avukatla halletmeye calisin. Eskiden arzuhalciler vardi, her isi bilirlerdi
Sende çalışıyorsun çalışmasan nafaka istemekte haklısın diyor . Çocuğuma da annenin çok parası var bana 2bin tl göndersin demiş sinirim bozdu1000 TL bu devirde ne ki . Nasıl içlerine sinebiliyor bu adamların?
ÜFE TÜFE ikisinde belirtilmeli mi dilekçede .avukatım neden böyle bir sorumsuzluk yaptı bilmiyorum puan çok üzgünümAvukatınız boşanma davasınin en başından yıllık belli oranda artış talep etmeliydi,böyle yapsaydı artırım ile uğraşmak zorunda kalmazdiniz.
Yıllık artış olmadığına göre nafakanizda dava kabul olur,yıllık Üfe oranında artış isteyin.
Barodan yoksulluk belgesi çıkarttırıp ücretsiz avukat isteyebilirsiniz diye duydumMerhaba;
2020 yılında boşanma davası açtım bi çocuğum var okula gidiyor . Boşanma davası gecen ay bitti fakat karşı taraf itiraz etti .Çocuk için 1000 tl nafaka alıyorum .babayla görüştüm fakat t evlilik düşündüğünü nafakayı arttırmayacagını söyledi .Bu miktar yeterli gelmediği için nafaka arttırım davası açmak istiyorum .avukatım nafaka arttırım davası için 70bin tl istedi bu sebeple kendim açmak istiyorum. Fakat çok bilgisizim . Örmegin her sene enflasyonda para değersizleşiyor hersene arttırım davası mı açmak zorundayım ? . Bu arttırım davasında belli bi orana göre arttırım otomatik yapılmaz mı . Bunu mahkemeden nasıl talep edeceğim . Ve nasıl bir dilekçe yazmam gerekir bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi
Konu sahibi çalıştığı için talep edemez.Barodan yoksulluk belgesi çıkarttırıp ücretsiz avukat isteyebilirsiniz diye duydum
iyi de avukatınız bu dava görülürken baştan her sene TÜFE oranında artmasını talep edebilirdi -ben avukat filan dğeilim, ama bu basit bir uygulama herkes baştan böyle bağlatıyor nafakayı. nafaka arttırımı zaten normalde tüfeye göre oluyor yani.Dilekçeye bile diğer avukatlara göre uçuk fiyatlar ister biraz pahalı bir ücret tarifesi var . Sanırım dilekçeyi başka avukata yazdırıp kendim devam ederim
bencede zaten avukatın biraz pahalı bi tarifesi var
çalışan kadın nasıl yapacak onu?Barodan avukat talep edin 70 bin ödemezsiniz
ayrıca zaten -bu dava türünde durum ne bilmiyorum ama- öyle her dava türü için barodan avukat talep edemiyorsunuzBarodan avukat talep edin 70 bin ödemezsiniz
Artırım davası açmayı iste diye belkideÜFE TÜFE ikisinde belirtilmeli mi dilekçede .avukatım neden böyle bir sorumsuzluk yaptı bilmiyorum puan çok üzgünüm
Hayatım ne haksız olması Allah aşkına. 1000 liraya ne var? Senin için bir şey yapmıyor ki,çocuğuna veriyor bu parayı.O kötü biri . Adliye beni eski anılarımdan dolayı çok yıpratıyor fakat gidip dava açmam gerektiğini biliyorum. Avukatsız halletmem gerekir ama maddi açıdan çok açılamam . Tek korkum haklıyken haksız olmak düzgün bi dilekçe lazım
Yüzsüz şey. Adam diyemiyorum değil çünküSende çalışıyorsun çalışmasan nafaka istemekte haklısın diyor . Çocuğuma da annenin çok parası var bana 2bin tl göndersin demiş sinirim bozdu
Niye anne çalışınca kendi babalıktan istifa etmiş mi sayılıyor. Bu erkek türü son zamanlarda türedi galiba oğlunun maddi ihtiyaçlarını bile karşılamıyorsa E çocuğun kimlikten baba adının silinmesini talep etsin bari. Ruh hastası herifSende çalışıyorsun çalışmasan nafaka istemekte haklısın diyor . Çocuğuma da annenin çok parası var bana 2bin tl göndersin demiş sinirim bozdu