Ben önce evden kovmuştum şerefsizi. Sonra boşanmaya karar verince protokolü hazırladım avukat bir arkadaşa gösterdim o da eksik noktaları tamamladı. Sonra kendisine attım foto olarak. Tamam dedi. Ben imzaladım verdim mahkemeye. O da dava günü hakimin önünde imzaladı.
Herkesin hayat şartları farklı. Hesap kitap yap bakalım. Ben kamu da memurum. 2 çocuğum var. Biri kreşe gidiyor 3500 lira gideri. Diğeri devlet okulunda. Sabah bırakıp öğleden sonra alıp eve getiriyorum. Onunda okul harçlığı kitapları kursu 1500 falan. Ben 4500 nafaka alıyorum. Ev ailemin evi. Ben de gıda, yol paramız, çocukların ve kendimin giderlerini karşılıyorum işte. Çok sıkışırsam ailem destekliyor.
Sen işe gireceksen kesin kendine az iste. Çocuğa çok iste. Çünkü sen çalışınca kesilecek çocuğun devam edecek. Atıyorum ikimize 5 bin dersen kabul ederse protokole anneye 500, çocuğa 4500 yazdır. Eğer ödeyebilecekse eğitimi için şu kadar, sağlık gideri için şu kadar falan diye talep edebilirsin. Bendeki 2500 e zor ikna oldu da
Evet çok haklısınız çocuğa çok istemek lazım teşekkür ediyorum. Ailesini düşünmeyen bencil insan boğasım geliyor 40bin eve Çek harca gez tatil yap desem yapmaz. Adam kumara harcıyor ama annesi ödüyor ödenir bir şey olmaz diyor çocuğun var ayrılma diyor oğlunu düzelt önce. Akılsız adam
Son düzenleyen: Moderatör: