Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

gunaydınlar bayanlar:)

gunaydın sekerım hosgeldın topıgımze
en azindan koyu bi renk tonu oldu dimi?
sana koyu daha guzel olur
yakin zamanda yeni fotonu bekliyorum:KK34:

evet daha degısık oldum ben sarı saclarımı ten rengımı daha acık gosterıyo dıye sevıyordum aslında acık tenlıyım ama saclarım sıyah olunca yuzum cok kotu duruyo gbı gelıyordu bana resmımı koyarım tabı de senden de beklıyorum artık resım ozel mesajdan atabılırsın :KK34:

ay çok şekersin:)nerede yaşıyorsun azerin?çalışıyormusun?
Azerbaycanda yasiyorum.azeriyim.hayir calismiyorum
sen de tanitsana kendini
gunaydın sekerım hosgeldın topıgımze

evet daha degısık oldum ben sarı saclarımı ten rengımı daha acık gosterıyo dıye sevıyordum aslında acık tenlıyım ama saclarım sıyah olunca yuzum cok kotu duruyo gbı gelıyordu bana resmımı koyarım tabı de senden de beklıyorum artık resım ozel mesajdan atabılırsın :KK34:

yok ya sari sac seni daha koyu tenli gosteriyodu
kizim dedik ya kocis izin vermiyo diye yuvami mi dagitican:KK1:

Azerbaycanda yasiyorum.azeriyim.hayir calismiyorum
sen de tanitsana kendini

yok ya sari sac seni daha koyu tenli gosteriyodu
kizim dedik ya kocis izin vermiyo diye yuvami mi dagitican:KK1:

Allah korusun manyak karı o ne bıcım bı laf:KK20:
bıara kocama sorcam demıstın de ondan dedım

demır10 kendını anlatırmısın tanısalım :KK34:

nadia kız başka topiclerde ne işin var yakaladım seni

abla senın mesajını gormeden once bı konuya mesaj atmıstım :)
kadın ust kata tasınmıyor dıe evını terketmıs bız neler cektıkte son anda bıraktık mıllet ev ıcın evı terkedıyo:KK20:

abla senın mesajını gormeden once bı konuya mesaj atmıstım :)
kadın ust kata tasınmıyor dıe evını terketmıs bız neler cektıkte son anda bıraktık mıllet ev ıcın evı terkedıyo:KK20:

Valla haklısın ne diyeyim ama herkes kendi çektiğini dert zanneder kendi çektiğini bilir

Valla haklısın ne diyeyim ama herkes kendi çektiğini dert zanneder kendi çektiğini bilir

haklısın herkese kendı basındakı dert agır gelır ,,, abla koydun mu ? ay cok sabırsızlandım ya cok merak edıyorummm
bu arada ıkıde bır gıdıp sacıma bakıyorum aynada yuzume yakısmıs harbıden :KK52:

X