Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

benım saclarım eskıden mavı sıyahtı guzeldı ama cok koyuydu yuzum cok soluk duruyordu

ben de bigudi alıcam şöyle doğal duran kıvırcık yapmak istiyorum saçıma artık :nazar:

bıgudıyle ugrasmak cok zor canım hele gece uzerıne yatmayı fılan hıc deneme cok komık oluyo rahatsız oluyorsun bıde :)
bence masa al en rahatı bn 40 lıraya almıstm 3 sene once hala cok guzelll

bıgudıyle ugrasmak cok zor canım hele gece uzerıne yatmayı fılan hıc deneme cok komık oluyo rahatsız oluyorsun bıde :)
bence masa al en rahatı bn 40 lıraya almıstm 3 sene once hala cok guzelll

maşam var canım onla yapmak daha zor geliyo bana bir de kalın benim maşam :KK31: normal bigudilerle yapamıyorum da bi sitede görmüştüm değişik tarzda, yapımı kolay gibi duruyor ondan almayı düşünüyorum :26:

ya masa da dogal durmuyo sanki

yok canım guzel bence bde sprey sık yaptıktan sonra hos olur ben bırkeresnde sacıma jole surupte yapmıstım guzeldı bozulmadı bde uzerıne yattıkca yanı bı kac gun gectıkce dha hos durdu

maşam var canım onla yapmak daha zor geliyo bana bir de kalın benim maşam :KK31: normal bigudilerle yapamıyorum da bi sitede görmüştüm değişik tarzda, yapımı kolay gibi duruyor ondan almayı düşünüyorum :26:

benımkıde ınce sarması zor gelıyo ama mecbur sevıyorsan katlanacaksın
ben bugun cıkolata kahve boya alayım sacımı boyayayımda sonrada bakım yaparım sacıma
bı kur buldum aylar oncesınden malzemeyı aldım hala yapıcam sacıma cok usengecım ya

X