iyi ne yapsın ablası adam asabi bir şey olacak herhalde
bende eşimin okulundayım hastaydı ya işe başladı bende destek olmak için ononunla takılıyorum
iyi yapiyosun hep destek tam destek
niye asabi olucakmis bakalim.benim kiz da asabi olucak galiba cok fena ciglik atiyo kafasini yere vuruyo kizinca
Vay cimcimeye bak seni kullanıyor
çocuk psikolojisi birazda olsa okumuştum bebekler annelerini kullanırlarmış çok doğru
aslında her ağlama çığlık kendini atmalar hepsi numara amacı istediğini yaptırmak o öyle tepkiler verince görmemezlikten geleceksin hiç tepki vermeyeceksin bir süre sonra bakıyorki işe yaramıyor kendi kendine bu işe yaramıyor demekki annem işe uyandı deyip yapmıyormuş
sana böyle akıl veriyorum ama benim oğlanın beni kullandığını bile bile bende şımartıyorum
aslinda pek tepki vermiyorum zaten.ama kafasini yere vurmasi iyi degil iste
buyuk cocuklar daha zor anladigim kadariyla kucuge olmaz dersin mesela odanin kapisini kitlersin giremez ama buyuk cocuga nasil yapa bilirsin ki
ya bide erkek cocuklarini toplamak kiz cocuklarina gore daha zor erkek kardesimden biliyorumEvet canım ne yazıkki büyüdükçe zorluklar artıyor
benim oğlan küçükken daha çok lafımı dinlerdi şimdi birşey yaptırmakta zorlanıyorum hemen kafa tutuyor 10 yaşının içinde bide okuldada görüyor erkek çocuklarının derdi davası hep vurma kırma yandık Allah yardıcımız olsun daha ergenliği var
ya bide erkek cocuklarini toplamak kiz cocuklarina gore daha zor erkek kardesimden biliyorum
abla ya neden konusmuyorsun görurlerse gorsunler kk yı nolacak canım sıkıldı baktım dersın
iyi geceler güzellerazerin o lahmacunları gördümmm ve ağzımın suyu aktı bu saatte de açım yapılır mı bu bana o gün çok canım çekmişti haklıymışım istemekte