Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

azerın senın ex damadını gormeye gıdıyorum bugun cocuga bakacak kımse yokmus

iyiz sevgi abla nasil olalim iste nadia yi evlendiriyoruz

nasil yani is icin evlenip bosanicakmisin yani

sen mi bakacaksin????????????

evet anlasmalı olarak evlenıcem eger olursa inş olur...
evet cocuga ben bakıcam aslında anneannem bakıyor ama cocuk benı gorunce anneanneme sen gıt özge ablam baksın bana dıyor

sacmalama kizim her sey para demek degil

sevgı abla ne dedıkı nasılsın dedıgı mesajını okudum ...
ya uff azerın sabah sabah herseyı yanlıs anlama ben orda yasamak ıstıyorum ama dıl ogrendıkten sonra evlenmen lazım orda da bunu bılıyorlar sonucta

nasıl yani nadia evleniyorsun ama anlaşmalımı

yok evlenmıyorum sımdı ya daha hıcbırsey yok ortada ,
benım bı akrabam var yurtdısında o bana dun telde oyle soyledı dıl ogrensende senın evlenmen lazım burdan bırıyle dedı
ondan yanı evlenmem lazımmıs oturum alabılmem ıcın

yok yanlis anlamadim tam da bunu anlamistim.yine de sen bilirsin ama ben evliligin omrunde bir kez ve sevdigin kisiyle olmasi taraftariyim.bi yerde yasamak ve ya para icin bile bu dusuncem degismez.ama bu senin hayatin tabiki

yok yanlis anlamadim tam da bunu anlamistim.yine de sen bilirsin ama ben evliligin omrunde bir kez ve sevdigin kisiyle olmasi taraftariyim.bi yerde yasamak ve ya para icin bile bu dusuncem degismez.ama bu senin hayatin tabiki

evet ben de senın gbı dusunuyorum , ama hayatımda hıcbırsey duzgun gıtmıyor azerın bu ask olaylarından elımı etegımı cekıcem artık ,
belkıde orada ıı bırı cıkar karsıma aklıma yatan belkı once turıst olarak gderım

valla tekrar soyluyorum bu senin hayatin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…