- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
kız ben hemen nasıl bulayım oralardan nasıl olacak bu ıs ya orada maaslarda yuksekmıs dımı ?
sehire göre farkli cnm maaslar
buluruz biz sana hemen bitane koca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben hemen nasıl bulayım oralardan nasıl olacak bu ıs ya orada maaslarda yuksekmıs dımı ?
sehire göre farkli cnm maaslar
buluruz biz sana hemen bitane koca
günaydın şekerler nasılsınız
iyiz sevgi abla nasil olalim iste nadia yi evlendiriyoruzgünaydın şekerler nasılsınız
kız eger orada ıse gırersen 2 sene evlı kalman yeterlıymıs bnm tanıdık 1500 euro dedı en dusuk maas ıcın dogrumu sence
azerın senın ex damadını gormeye gıdıyorum bugun cocuga bakacak kımse yokmus
nadia nasılsın canım bende kahvaltıdan önce size bakayım dedimdi
iyiz sevgi abla nasil olalim iste nadia yi evlendiriyoruz
nasil yani is icin evlenip bosanicakmisin yani
sen mi bakacaksin????????????
kiz bu sorulari gec sevgi ablamin sorusuna cevap verıyı yapmıssın eee ne var ne yok torunun nasıl
bebis super yine enerjisi yerinde masallahazerin nasılsın canım bebiş nasıl
evet anlasmalı olarak evlenıcem eger olursa inş olur...
evet cocuga ben bakıcam aslında anneannem bakıyor ama cocuk benı gorunce anneanneme sen gıt özge ablam baksın bana dıyor
sacmalama kizim her sey para demek degil
nasıl yani nadia evleniyorsun ama anlaşmalımı
sevgı abla ne dedıkı nasılsın dedıgı mesajını okudum ...
ya uff azerın sabah sabah herseyı yanlıs anlama ben orda yasamak ıstıyorum ama dıl ogrendıkten sonra evlenmen lazım orda da bunu bılıyorlar sonucta
yok yanlis anlamadim tam da bunu anlamistim.yine de sen bilirsin ama ben evliligin omrunde bir kez ve sevdigin kisiyle olmasi taraftariyim.bi yerde yasamak ve ya para icin bile bu dusuncem degismez.ama bu senin hayatin tabiki
evet ben de senın gbı dusunuyorum , ama hayatımda hıcbırsey duzgun gıtmıyor azerın bu ask olaylarından elımı etegımı cekıcem artık ,
belkıde orada ıı bırı cıkar karsıma aklıma yatan belkı once turıst olarak gderım