senınkıde mı karı kız meselesınden bıttı
pişşşşşşşşştttttttttt
biri beni durttu sankim....kim kiz bu......anam patsy im gelmishosgeldin giii
hayirdir güzelim asIk mi oldun
tatlıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm nasılsın
bak burda haklisin evlenmek en kolayi :) dün annemle konusuyorduk ta bana dedi kizim evliligin ilk 5 senesi cok önemli o 5 seneyi gectinizmi gerisi kolayyauu hem mesele evlenmek degilki, mesele o isi yürütmek, sonunu getirmek..
evlenmek isin en kolayi
amınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı aklı basına baska kadınlara bakmayanından ıstıyorum ben amınnnnnn
hosbulduk papatyammmprenses hosgeldin tatlim
hosbulduk cnmhosgeldinn...---
nasil oliim iste benim cimcime bi de su nadia garisi delirtiyolar benibirinin kakasi digerinin ask acisi
ben asıktım zaten senın haberın yokmu kızhayirdir güzelim asIk mi oldun
canımmm hosgeldınnnpişşşşşşşşştttttttttt
ah ah benımde bu kızsirf o degil, ama tamamen bitmesinin sebebi bu evet
patsy ben ıyı degılm de dıgerlerı ıdare edernaber kıslar nasılsınız
haklısın olmuyor ama bırakamıyorum yaaanadia ben sana bişey diyemmi
aşkına da işine de anladın sen onu of yani of
boşver be kısım napalım yok işte olmuyo yani olmuyo
kız bnden 4 yas buyuk zaten ama yınede bakıyo seref...z hemde evlı kadınla mesajlasıyor off offbak burda haklisin evlenmek en kolayi :) dün annemle konusuyorduk ta bana dedi kizim evliligin ilk 5 senesi cok önemli o 5 seneyi gectinizmi gerisi kolay
kuzum senden 5-6 yas büyük birini bul kimseye bakmazbenimkide benden 8 yas büyük kimseye bakmiyor cok iyim bu yönden
nasil oliim iste benim cimcime bi de su nadia garisi delirtiyolar benibirinin kakasi digerinin ask acisi
ben asıktım zaten senın haberın yokmu kız
canımmm hosgeldınnn
ah ah benımde bu kız
patsy ben ıyı degılm de dıgerlerı ıdare eder
haklısın olmuyor ama bırakamıyorum yaaa
kız bnden 4 yas buyuk zaten ama yınede bakıyo seref...z hemde evlı kadınla mesajlasıyor off off
sen boşver onları koçişin döndü mü kıs yanına
oooooooooo coktan dayanamdi hasretime
ee sen napiyosun senin su balkonsuz ev isi nasil gidiyo
bilmiyordum yoksa senin corcmu hala??? onu biliyorum da yeni varsa bilemem
evli kadinlarla mi msjlasiyor bekarlara baksa neyse diycem ama evli bayanlara bakiyorsa dikkatli ol cnm hatta birak kendi yolunca gitsin vur totosuna tekmeyi
bilmiyordum yoksa senin corcmu hala??? onu biliyorum da yeni varsa bilemem
evli kadinlarla mi msjlasiyor bekarlara baksa neyse diycem ama evli bayanlara bakiyorsa dikkatli ol cnm hatta birak kendi yolunca gitsin vur totosuna tekmeyi