Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

nadia ben sana bişey diyemmi
aşkına da işine de anladın sen onu of yani of
boşver be kısım napalım yok işte olmuyo yani olmuyo

yauu hem mesele evlenmek degilki, mesele o isi yürütmek, sonunu getirmek..

evlenmek isin en kolayi
bak burda haklisin evlenmek en kolayi :) dün annemle konusuyorduk ta bana dedi kizim evliligin ilk 5 senesi cok önemli o 5 seneyi gectinizmi gerisi kolay :KK1:

amınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı aklı basına baska kadınlara bakmayanından ıstıyorum ben amınnnnnn

kuzum senden 5-6 yas büyük birini bul kimseye bakmaz :KK1: benimkide benden 8 yas büyük kimseye bakmiyor cok iyim bu yönden

hayirdir güzelim asIk mi oldun :KK1:
ben asıktım zaten senın haberın yokmu kız

pişşşşşşşşştttttttttt:KK23::KK23:
canımmm hosgeldınnn

sirf o degil, ama tamamen bitmesinin sebebi bu evet :KK43:
ah ah benımde bu kız

naber kıslar nasılsınız :KK16:
patsy ben ıyı degılm de dıgerlerı ıdare eder

nadia ben sana bişey diyemmi
aşkına da işine de anladın sen onu of yani of
boşver be kısım napalım yok işte olmuyo yani olmuyo
haklısın olmuyor ama bırakamıyorum yaaa

bak burda haklisin evlenmek en kolayi :) dün annemle konusuyorduk ta bana dedi kizim evliligin ilk 5 senesi cok önemli o 5 seneyi gectinizmi gerisi kolay :KK1:

kuzum senden 5-6 yas büyük birini bul kimseye bakmaz :KK1: benimkide benden 8 yas büyük kimseye bakmiyor cok iyim bu yönden
kız bnden 4 yas buyuk zaten ama yınede bakıyo seref...z hemde evlı kadınla mesajlasıyor off off

ben asıktım zaten senın haberın yokmu kız

canımmm hosgeldınnn

ah ah benımde bu kız

patsy ben ıyı degılm de dıgerlerı ıdare eder

haklısın olmuyor ama bırakamıyorum yaaa

kız bnden 4 yas buyuk zaten ama yınede bakıyo seref...z hemde evlı kadınla mesajlasıyor off off

bilmiyordum yoksa senin corcmu hala??? onu biliyorum da yeni varsa bilemem :KK1:
:KK53::KK53: evli kadinlarla mi msjlasiyor :KK53::KK53: bekarlara baksa neyse diycem ama evli bayanlara bakiyorsa dikkatli ol cnm hatta birak kendi yolunca gitsin vur totosuna tekmeyi :KK1:

bilmiyordum yoksa senin corcmu hala??? onu biliyorum da yeni varsa bilemem :KK1:
:KK53::KK53: evli kadinlarla mi msjlasiyor :KK53::KK53: bekarlara baksa neyse diycem ama evli bayanlara bakiyorsa dikkatli ol cnm hatta birak kendi yolunca gitsin vur totosuna tekmeyi :KK1:

mesajlasıyor derken kadınla aynı yerde calısıyor bu kadına ıs ıcın bırseyler soyluyormus telde sankı patron bosuna o karıya maas verıyo ısını bılmıyor ya kadın :KK14:

X