ben pc de değildim sayfayı açık bırakmıştımeee unlimited estos ne bakiyosunuz bon bon
ille ben mi bi seyler yazmaliyim
bu arada saat kac oldu prensess nerde:26:
bugün perşembe onun okul günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben pc de değildim sayfayı açık bırakmıştımeee unlimited estos ne bakiyosunuz bon bon
ille ben mi bi seyler yazmaliyim
bu arada saat kac oldu prensess nerde:26:
kizlar dilek topiginde bi arkasin dilegi kabul olmus
estos senin ehliyet sinavin ne zaman
aa oyle mi ya ben her seyin turkcesini biliyorum da bir su gunlerin turkcesini bilmiyorum demek persembe bu gun oluyoben pc de değildim sayfayı açık bırakmıştım
bugün perşembe onun okul günü
aa oyle mi ya ben her seyin turkcesini biliyorum da bir su gunlerin turkcesini bilmiyorum demek persembe bu gun oluyo
evimi topladım
kahvaltımı da şimdi pc başında yapıcam
kizcenle findik oglun napiyo estos
bizde cume axsami diyolarsizde nasıl perşembe:26:
yok kiz ne ehliyeti benim yasadigim sehir biraz kucuk boyle seylere hic iyi bakmiyolar hani kadinin araba kullanmasinazüli senin ehliyetin varmi ..??
bizde cume axsami diyolar
yok kiz ne ehliyeti benim yasadigim sehir biraz kucuk boyle seylere hic iyi bakmiyolar hani kadinin araba kullanmasina
siz kocişle evde azeriice mi konuşuyosunuz
kızın da mı öyle konuşuyo
kıs kimin hangi dileği kabul olmuş
sormayı unuttum
tabi kizim sizinle turkce konusuyorum ama sonucta azeriyiz dimievde azerice konusuyoruz zaten esim pek konusamaz turkceyi ama anliyo
türkçeyi nerde nasıl üğrendin
iste biz 15 16 yildir hep turk kanallarina baktik nadiren azeri tv leri izlerdik.kardesimle benim acaip ilgimiz vardi turklere ben turklerin actigi dersaneye gittim sonra universiteye girdim.sonra erkek kardesim ayni dersaneye gitti Turkiyedeki uni yi yazdi ve simdi Bartinda okuyo
iste boyle boyle ogrendik
azerilerin cogu turkceyi cok iyi konusuyo